![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2006
|
Alıntı:
-Bilecik meyve kalitesi yönünden iyi -Şebin ve Bilecik'in verimleri yabancı çeşitlere göre oldukça düşük. -Yavuz 1 meyve iri , sıcak havalarda iç kararmasına çok müsait, verim oldukça ve oldukça düşük. Ceviz değil kerestelik ağaç yetiştirirsiniz. Diğer çeşitleri düşünün 1 ya da 2 ana çeşit yanında bahçenizde değişik çeşitleri de bulundurmaya gayret edin. Ekolojinizde ya da mevcut çeşitleriniz ile yaşayasağınız döllenme problemlerini daha kolay farkedebilr ve düzeltebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoşuma gitmiyen bir tarafları kabuk çok ince ve biraz kuruyunca dış kabukta aralanma ayrılma yapıyor, içinin hava almasına neden olur, bu da uzun süre depolamaya gelmez diye düşünüyorum. kabuğun ince oluşu çuvallama taşıma esnasında kırılmalara neden olur, düşüncesi ile büyük bahçe kuracaklara bu ırkı pek tavsiye etmem doğrusu. Bu çeşitteki bu gibi olumsuzlukları görünce arkadaşımada söyliyemiyorum şevki kırılır diye, ben olsam hemen çeşit değişimine giderim. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
merhaba benimde bir sorum olacak fidan poşetlerine ceviz diktim vede 15-20 cm felan fide oldu onları daha büyütüp aşılamak istiyorum acaba hangi gübre vermem lazım vede hangi aylarda daha büyümeleri için yardımcı olursanız sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|