20-03-2014, 11:38
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2007
|
Sen oku arastir sor sorustur burasi ile kalma bakiyorum ve izliyorum yazdiklarini ama seni de cicekten cicege bir damla bal icin kosan arilara benzetiyorum.Yaptigin is ilk zamanlar geliri az bile olsa ileriye yönelik bir yatirim cocuk gibi yetistireceksin para emek Zaman baglayacaksin, bunlari cahilce bir hata ile zora sokmamak icin her yolu arastir ceviz konusunda Bilgi eksigi ve kirliligi de oldugunu unutma, mümkün ise fransizca sitelere gir orada ve USA nin Kaliforniyadaki ceviz yazilarini oku.. Hic olmadi yazilari anlayamazsan print Edip bir tercume burosuna götür tercüme ettir. Cünkü bir hata ile yatirimi zora sokarsin cok cesitten kacin iyi bilinen uyumlu bölgeye yatkin cesit senin ilk hedefin olmali.. Toprak tahlili yaptirdigin iyi olmus taban suyu yüksekligi kirec cevizde etkendir, Üretecegin cevizin tüm bilgilerine ulas icabinda üniversitelere danis kitap al oku. hastaliklari verimi budamasi gübresi ilaci konularini ögren, satis pazarlama sartlarini olustur yedek fidan yap kuruyanlar olabilir kaldi ki olur
|
|
|