agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni3132Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-09-2013, 00:01   #10
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arif göçmen Mesajı Göster
Degerli ceviz dostları artık sadece ağaçlar nette bir okuyucuyum yazan arkadaşların yorumlarını okuyup bilgi paylaşımını telefonla yapacagım.
Sayın arif göçmen, bende bir kaç kez sadece okuyucu olayım dedim yapamadım, arkadaşlardan gelen mailler çok etkileyiciydi, döndüm, öyle sanıyorum ki, size de aynı mailler geliyordur.

Yazıp yazmamanız için mutlaka bir sebebiniz vardır, ama burada ve türkiyede çıkarsız ticari amaç gütmeden doğru bilgi verebilecek masa başı değilde direk toprağın içinde uğraşıp teknik bilgiden çok teorik bilgisi kişilere ihtiyaç olduğunu mail atan arkadaşlardan görebiliyorum, bu nedenledir ki, bir kişiye yarar fayda ya da yararlı faydalı olabilmek belki de içlerinden dahi olsa allah razı olsun demek ibadetin kazancın en güzeli değil mi?

Ben bazen öyle güzel mesajlar alıyorum ki, inanın hiç bir şeye değişmem, hep söylerim bilginin yokluğunu çok çektim ne olduğunu çok iyi bilirim,

Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurumu ilke edinmişim hala öğrenmeye çalışıyorum bu vesileyle de bildiklerimi de bildiğim kadar paylaşmaya çalışıyorum,

"O bilmesin ben bileyim" cümlesini hiç sevmiyorum, bu geri kalmışlığın da suçlusu bu cümle değilmidir?

Öğrensin, yapsın, başarsın, kazansın.

Kim kazanacak.

Ülkem ve insanı.

Ben kazanmasam da, bu bir şekilde bana yansır çoluğuma çocuğuma konuma komşuma eşe dosta yansır, yeter ki, üretelim. Bunu da bilgi paylaşımı yaparak başaracağız.

Üretmek içinde, imkanları olanlar var fakat bilgisizlikten yapmayanlar da var, bildiğimiz kadar bir harf öğretsek katkı sunsak kâr kârdır.

Benim dilim biraz acı olsa da, O sizlerin dostum diye başlayan yazılarınızın devamını kesmemeniz dileğimle...

İyi paylaşımlar dilerim...

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025