![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2012
|
sayın ercan bey ,bahçeniz hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre olur.bende kastamonu pınarbaşın da bahçe kurmak istiyorum .merak ettiğim neden yabancı cevizleri tercih ettiniz.ben bi kaç yere sordum kaman1 ve şebin cevizlerini önerdiler.chandler için aşırı soğukta (-10,-15) olmaz dediler. kasım ayına kadar karar vermem lazım,sizce bende chandler ve pedro mu tercih etmeliyim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
Yeni bahcemde fernor tercih ettim. Bunun nedeni ise yerli ceşitlerin verimi yetersiz olması. Kastamonu'ya geldiğinizde bana ulaşın bahcelerimi gösterebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2012
|
inşallah uğramaya çalışacağım.acemi olduğum için bilgilerinizden ve tecrübenizden yararlanmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2012
|
Tebrikler
Gerçekten imrendim. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-11-2012
|
Kastamonuda ceviz
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle forumu çok beğendim, yaklaşık iki aydır cevizle ilgili araştırmalar yapıyordum en sonunda güzel bir siteye rastladım, bu sebeple foruma kayıtlı herkese çok teşekkür ediyorum. Ercan Bey, öncelikle bahçenizin sizin ve vatanımız için hayırlı olmasını Allah'tan dilerim. Bende Kastamonu'luyum ve köyümüzde kullanılmayan tarlaları ceviz agacı dikerek değerlendirmeyi düşünüyorum. Ancak köyümüzün rakımı ve ilkbahar geç donları beni biraz korkutuyor. İki farklı yerde arazimiz var. Arazilerden birisinin rakımı 1320-1360 diğerinin rakımı 800-850 civarında. Rakımı yüksek olan yerde sizce verim elde edilebilir mi arkadaşlar? Ercan Bey, ceviz bahçesi kurduğunuz yer Kastamonu'nun hangi ilçesine bağlı bulunmakadır ve rakımı nedir ve ilkbahar geç donları olmakta mıdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2013
|
Merhaba Ercan bey, ben foruma yeni dahil oldum.10 Nisan 2013 itibariyle bahçenizin durumu nedir.? Bende Kastamonu merkezde bahçe kurmak niyetindeyim.Bahçenizi ziyaret etmek isterim. Daday- Araç arasında hangi köy mevkisindesiniz.? Görüşmek, tecrübelerinizden faydalanmak isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-04-2012
|
Henüz dikmedi iseniz fernoru araştırmanızı öneririm .selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-04-2012
|
RAKIM 800 yukarı ise fernor öneriliyor sadece ilk bahar geç donları için değil sonbahar erken donları içinde öneriliyor.En azından iyice araştırın derim selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |