View Single Post
Eski 05-01-2013, 18:31   #75
Burhaniyeli
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-01-2013
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 7
Sayın büyüklerim diyerek başlamak istiyorum cünkü forumda benden küçüğü yoktur diye tahmin ediyorumm...!!
Bende buradaki birçok cevizle uğraşan abilerim gbi büyük bir hevesle başlamayı düşünüyorum ins.. ALLAH ın izniyle üstesinden gelicegimi temennii ediorumm..!! forumdan "safranlı" abimiz aynı zamanda karadenizli olmasıyla hemseride sayılırızz kendisiylee.. ve forumdaki bircok yetiştiricilerin fikirleri görüsleri ve tavsiyelerii acıkcası cok samimi ve dostca bir gelişme oluyor benim içinn..!!

yarın ins.. karlı hava beni üzmezz.. 6 dönümlük bahceye toprak numunesi çıkartmaya gidicez babamla birlikteee.. 30 60 90 olarak 2 farklı kuyu acmayı düsünüorumm..!! duruma göre reçetemizi yazdırıcaz inss.. yetişirse bu sene yetişmezse gec olsn temiz olsn seneye tohumdan ekmeyi planlıyorumm.. yalnız seneye ekmek dogru olucagını düsünüorum beklicegim bu zaman dilimindee topragı 1 sene boyunca kıvama hazırlamakla geçirmek istiyorumm..!!
bahcemin altından ve yanından 2 tane ufak dere gecmekte aynı zamanda 500 metre kadar yukarıda su göleti varr.. elektrik varr.. köyümüzün günes dogusundan batışına kadar sanki tarakla tarıyormus gibi taakiii batana kadargüneş ışıgına müsait bir yapıya sahip..!!
(Not: 20 agac eksik olsun ama verimli bir bahcem, Sağlıklı meyvem olsun..!! )

Burhaniyeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön