![]() |
|
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2011
|
Sayın Çamtepe, yazdıklarınızı pür dikkat okudum öncelikle her bir cümleniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. - Fosfor konusunda nasıl bir öneriniz olabilir ? Daha önce hiç bir zirai ilaç ya da benzer bir uygulama yapmadığım için bu konuyu biraz daha açıklarsanız sevinirim. Ne almalıyım ve 1 metreye 1 metre açılmış kuyuların ne miktarda ne şekilde kullanmalıyım. - Kil konusunda önerdiğiniz Tansiyometre ve Zeoliti de eklemek istiyorum, fakat bunlarıda yine nasıl ve ne miktarda tatbik edeceğimi bilmiyorum. - Gübre konusunda ise, benim bahçede bulunan iki kamyon gübreyi 2-3 ay kadar o şekilde yığılı bir biçimde bekletsem sanırım adı geçen yanmışlık seviyesine ulaşır mı ? Tabii bu durumda bende ağaçları mart-nisan gibi dikeceğim galiba doğru mu ya da don yememesi için acaba mayıs donlarından sonra mı diksem daha iyi olur ? - Endüstriyel olarak kontrollü ortamlarda işlenmiş hayvansal gübre çuval ile mi satılıyor, 250 fidan için hangi marka ve miktarda almak lazım ? Tür konusunda Chandler, Fernor ve Az miktarda da Kaman düşünüyorum. Oralarda hiç aşılı ceviz yok, inşallah tutar ![]() Çok soru sordum şimdiden teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
yeni ceviz bahçesi |
|
|