agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni128Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-11-2011, 15:34   #8
Ağaçsever

ENFARKLISI's Avatar

Giriş Tarihi: 20-11-2011
Sayın Çamtepe,
yazdıklarınızı pür dikkat okudum öncelikle her bir cümleniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

- Fosfor konusunda nasıl bir öneriniz olabilir ? Daha önce hiç bir zirai ilaç ya da benzer bir uygulama yapmadığım için bu konuyu biraz daha açıklarsanız sevinirim. Ne almalıyım ve 1 metreye 1 metre açılmış kuyuların ne miktarda ne şekilde kullanmalıyım.

- Kil konusunda önerdiğiniz Tansiyometre ve Zeoliti de eklemek istiyorum, fakat bunlarıda yine nasıl ve ne miktarda tatbik edeceğimi bilmiyorum.

- Gübre konusunda ise, benim bahçede bulunan iki kamyon gübreyi 2-3 ay kadar o şekilde yığılı bir biçimde bekletsem sanırım adı geçen yanmışlık seviyesine ulaşır mı ? Tabii bu durumda bende ağaçları mart-nisan gibi dikeceğim galiba doğru mu ya da don yememesi için acaba mayıs donlarından sonra mı diksem daha iyi olur ?

- Endüstriyel olarak kontrollü ortamlarda işlenmiş hayvansal gübre çuval ile mi satılıyor, 250 fidan için hangi marka ve miktarda almak lazım ?

Tür konusunda Chandler, Fernor ve Az miktarda da Kaman düşünüyorum. Oralarda hiç aşılı ceviz yok, inşallah tutar

Çok soru sordum şimdiden teşekkür ediyorum.

ENFARKLISI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
yeni ceviz bahçesi

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025