![]() |
|
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
sizlere hak verıyorum insan okudukca kafası karısıyor ama esas olan doganın kendı döngüsüdür doğada lan sıstemı taklıt etmek gerekır ben şahsıma asla aşılı cevız ekmem hatta aşılı şeftalıde ekmem kök kanserı almış gitmiş köklerde don zararı fazla vedaha neler nler oluyor tohumdan ekılen her bıtkı çok güölü buyur sorunsuz buyur ötekı erken dogan cocuk gıbııdr devamlı ılgı ister bahce tesisi önemlı bir iş bende yakında kivi bahçesi yapıcam ve yabanı kivilerimi kendım yetiştirdim canavar gıbı buyuyorlar martta tohum attım su anda 80 ila 100 cm oldular fidan konusunda çok sıkıntılar cekmış meyvecılıkle gecımını saglayan bır ailenın cocugu olarak mutlak ve mutlak tohumdan ekılmelııdr bu yazdıklarım benı baglar tartışmaya acıktır ama malesef devletın ektıgı nıce cevız tarlalarının adı vardır kendısı yoktur çünkü buyuyemez ıyı buyuyen ve asıya gelen cevız tohumlarınızı şimdiden temın edınız baharda çılgın gıbı buyuyecektır.. karar sizin bizlerin bir çok konuda bizzat profosör ünvanlı tarımcılar tarafından yönlendırılerek topraklarımızın bu hale geldıgını unutmayalım lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
|
|