agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni109Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-06-2013, 23:43   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-04-2008
lütfen yapmayın ama. çok üzülüyoruz bu şekilde atışmalara. benim bile mesajım var bu konuda o yüzden arada kaldığımı hissediyorum. üstelik Cemal beyin agresif bir üslubu da yok. son mesajında da "anlıyor musun" dememiş mesela, "anlatabiliyor muyum" gibi kibar bir yaklaşım var. ama arkasından sen anlamaktan acizsin sözleri filan kalp kırıcı türden. ekşi kokular bahsi de talihsizce yine. kimse sanmasın herhangi birini tanırım. yok öyle birşey. sadece üzülüyorum o yüzden yazıyorum. bu sözler bana söylense gerçekten yaralar. hele bir de yardım amacıyla burada bulunuyorsa o kişi (ona emin olmasak bile ihtimal dahilinde olamaz mı? )sanırım cidden yaralar.. demiyorum yöntem doğrudur ama cevaben bu şekilde bir sosyal linç de(affınıza sığınarak ama dışarıdan böyle algılanıyor.)hoş olmaz gibi. belki bu üyemiz yazmayı sevmiyor ama yardım etmeyi seviyor, belki x, belki y, belki z, bilemiyorum ama yani insan düşününce bir sebep de olabilir diyor. şu anda sadece sesli düşünüyorum. yine söylüyorum bunlar haklı kılmayabilir olayı ama bu şekilde karşılık yerine kişi kısa ve öz olarak uyarılabilir, geçici uzaklaştırılabilir, veya kalıcı olarak da uzaklaştırılabilir (yanlış anlaşılmasın bunlardan birini yapın demiyorum, imkan dahilinde diyorum. eğer bu bir forum kural ihlali ise bunlardan biri ile yapılan uyarı çok daha uyarıcı olabilir, hem de kibar kaçar diyorum.)

son olarak şunu söylemek isterim. bu forumdaki herkes sonuçta direkt ya da dolaylı olarak bir canlıyı nasıl hayatta tutarım mücadelesi içinde. hiç var mı nasıl keserimi, yok ederimi soran. ne kadar kolay çünkü. baltayı salladın mı ayrılır gider ki, bir daha geri getiremezsin.. lütfen insanı sevelim, şartsız olarak..

junior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025