View Single Post
Eski 18-06-2013, 08:11   #92
Cemal61
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-04-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi drokya Mesajı Göster
Merhaba sayın Cemal61 arkadaş,
yukarıda ki kırşehir kapama ceviz bahçesi konu başlığında
ömür -uşak beyin iletisinden yapmış olduğum alıntıda görüleceği gibi,
telefonla bireysel bilgi verme konusunda, forma iştirak eden dostların genel bir ricası var.

yine benim bu konu başlığında yazdığım iletiyi tersinden algılamanıza gerek yok.
aşagıda görüleceği üzere;

Bilgi paylaşmak isteğinde iseniz paylaşın ancak reklam yapma derdinde iseniz başka bir yol bulun demişim.

Demogoji bilimsel gelişim çağında oldukça geride kaldı.
Her ne kadar güzel ülkemin bir bölümü hala trene bakar gibi demogogları izliyor olsada çoğunluk artık bu oyunları yemiyor.

Sanırım mesleki aşkla yanıp tutuşan yeni mezun bir teknik elemansınız.

Heyacanınızı anlıyorum ancak lütfen sizde bizleri anlayın.

Yazılanı bir kere okumakla anlama kapasitesine sahip dostların çoğunlukta olduğu bir form burası.

Lütfen daha fazla laf salatası ve provakasyon yapmadan
konu hakkında varolan bilgilerinizi paylaşma isteğiniz varsa paylaşın.
Yemyeşil doğaya ve ulu ağaçlara sevdalı dostları daha fazla germeyin lütfen
sevgiler saygılar.
ben reklama ihtiyaçlı bir insan değilim insanlara faydalı olmak benim derdim olur olmaz yerlerden fidan alıyor insanlarımız 5 yıl sonra bahçesini sökmek zorunda kalıyor ben kamuda çalışan bir görevliyim ne paraya pula nede reklama ihtiyacım var ama insana hitabetmenin bir şekli vardır siz yazdıklarınızı lütfen bir okuyunuz forma iştirak eden dostların avukatımısınız sitede yazan arkadaşın önerisi farklı adamın iyi niyetini kullanmayınız lütfen yazdığınız yazıya bakın lütfen
"Diğer konu başlığında ve burada yazdıklarınız küçük bir incelemede bile,ekşi kokular salıyor."

Cemal61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön