![]() |
''Muhteşem'' diye buna denir.:eek:
|
İnşallah gerçektende böyledir Zafer abi harika görünüyor zira:)
|
Muhteşem komşu da pişer bize de düşer inşallah.
|
Yok böyle bir olay. O çiçekler tek tek yapıştırılmış gibi. Doğada mucizeleri gördük ama bu şaşırtacak gibi. Zafer bey hatırlı olsun , tez zamanda kavuşup bol çiçeklerini görürsünüz inşallah...
|
Rabbimin güzellikleri bitmez...İnşallah tez zamanda kavuşursunuz...
|
Süper ötesi
|
zafer bey merhaba,
10. yıl etkinliğinde dağıttığınız çelikler hangi renkti? onu iyi yetiştirebilmek için araştırma halindeyim şuan :) |
Alıntı:
Ben sarı olanı almıştım. Akşam ayrılırken sorduğum bir çeliğin pembe renklisinden olduğunu söylediler. İkisi de balkonda saksıya dikildiler. ;) Zafer Bey'e teşekkür ederim. |
Sarı ve pembe çeliklerdi.
11. Yıl toplantımızda katmerli beyaz ve kırmızı da olacak inşaallah. |
Alıntı:
Çok kaliteli ve ciddi bir site. Bitkinin adrese nasıl bir ambalaj içinde teslim edildiğini görünce hayret ettim. |
Alıntı:
sürpriz olacak rengi o zaman. 11. toplantıda orada olup diğer renklerinden de edinebilmek dileği ile... :rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende, Mutlu Kutludan beyaz double cicekli yogun kokulusunu aldim. ( gerci, 3 yasinda yaziyor idi, fakat bu senenin celigi izlenimini birakti )
Bu sene onu iyice semirtmek lazim.:( Buyukadaya gidince fotografini cekerim. |
Engelstrompete burmansia
arkadaslar size bir link yaziyorum belki merak edeniniz vardir meleklerin borularinin nekadar cesidi oldugunu görmeniz icin linki acabilirseniz görebilirsiniz parentez icerisindeki yaziyi googleyi yapistirin ve arayin ( Weitere Bilder zu engelstrompeten brugmansia neu ) kolay gelsin
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
devam.
|
büyümesi kaç yıl sürüyor acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
meleklerin boruları yeterli su verilirse çok hızlı büyüyor en azından akdeniz kuşağında öyle. kışın kasım ayı gibi diktiğim meleklerin boruları çelikleri şu anda 2 metreye yaklaştılar koca bir çalı görünümünde ama budamaya da kıyamıyorum. çok hızlı büyüyorlar acelesi olanlar için ideal bir çiçek aslında.
|
Tek dal bırakıp şekil verin daha güzel oluyor. Çiçekleri daha bol görürsünüz. Ben ilk diktiğim sarı-turuncu renkli olanı tek dal bıraktım bayağı da kalınlaştı gövdesi. Geçen sene diktiğim beyaz ise şimdilik kafasına göre takılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sefer olacak galiba.;)
Eklenti 490887 |
beyaz katmetli ve sarı olan türlerinden koca bir çalı var. bunları budayayım diyorum ama dalları da boşa gitmesin çelik isteyen varsa göndereyim.
|
Ben alabilirim ..Sarı olandan var..Mümkünse beyazı olsun..Teşekkürler.
|
sayın sonkez adresinizi özele mesaj olarak gönderebilirmisiniz? telefon numarası yazmayı lütfen unutmayın. bir süre isteyen olur diye bekliyecem sonra herkese birlikte gönderirim.
|
1 Eklenti(ler)
Gökkuşağı Burmansia 20 günlük yolculuktan sonra geldi.(Gümrüğe takıldı gidip aldık) Yapraklarının çürümesi dışında pek hasar yok.
Bir saksıda 3 kök olduğu için aşılanmış ya da genleriyle oynanmış gibi varsayımlar da ortadan kalkmış oldu. |
1 Eklenti(ler)
Bunlar da muhafazaları.
Yurt içinde bazı satıcılardan yüksek meblağlar ödeyerek satın aldığımız bitkilerin uyduruk koliler içinde döküle saçıla elimize ulaştığını düşünürsek, sitenin kalitesi ortaya cıkıyor. |
Alıntı:
Bendekiler sarı... Adresimi özel mesajla gönderiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
O çok renkliliğin yanında kokusuda bol olsun. Sabah cektigim fotografi ilave edeyim dedim.:cool: |
1 Eklenti(ler)
bugun daha net cekim yaptim.
Kokusu yine muhtesem.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025