![]() |
Bu bitkiye patlıcan aşılanabiliyordu sanırım patlıcanlarda epey güzel oluyormuş
|
evet ben duymuştum hatta örneğinide gördüm şahane bir gelişme gösteriyor
|
Bu bitkiyi uzun zamandır elde etmeye çalışıyorum ama bulamıyorum artık tohumdan üreteceğim
|
Ben, sarı çiçekli, gövdesi koyu renkli olanina on beş gün kadar önce patlıcan asiladim. Durgun olarak duruyorlar. Benim merakım patlicanlari zehirli olur mu?
|
Benim Alanyalı tanıdığımın söylediğine göre herhangi bir sorun olmuyormuş patlıcan bitkisi brugmansia nın sadece kökünü kullanıyormuş. brugmansia da çok yıllık olduğu için sıcaklık elverdikçe her zaman ürün alabileceğiniz bir bitkiniz oluyor. kışın yanlış hatırlamıyorsam donmuyormuş bildiğim kadarıyla ama yapraklarını döküyormuş
|
meleklerin borulari
1 Eklenti(ler)
bu yil meleklerle pek ilgilemen yok sanirin ben bir sonbahar paylasimi yapayim diye düsundum doga seven arkadaslara kolay gelsin
|
meleklerin borulari
1 Eklenti(ler)
bu yil meleklerle pek ilgilemen yok sanirin ben bir sonbahar paylasimi yapayim diye düsundum doga seven arkadaslara kolay gelsin
|
melaklerin borulari
1 Eklenti(ler)
|
Sayın tarabyalı;
İlgilenen çok ancak bu yıl nedense çoğu arkadaşın meleklerin borularında sorunlar oldu. Bir kısmı kışın kurudu. En fazla çeşidin olduğu, yurtdışından özel gübrelerini bile getirten sizde bile paylaşım sınırlı kaldı. Bende geçen yılda çiçek açan sarılardan biri 7 çiçek açabildi. Çiçekler geçtikten sonra nedense büyük yaprakların hepsi döküldü. Şimdi ikinci kez çiçek tomurcuğu oluşturmaya çalışıyor. http://www.agaclar.net/forum/1406594-post1170.htm |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Benim beyaz duble çiçek açan güzelim önce toprak ile buluştu. .sonra saksı. .duble açtı ilk başta. ..
Şimdiki yalın kat |
meleklerin borulari
1 Eklenti(ler)
eh daha ne diyelim gelin kiz gibil bizleri mutlu ediyor
|
meleklerin borulari
1 Eklenti(ler)
eh daha ne diyelim gelin kiz gibil bizleri mutlu ediyor
|
5 Eklenti(ler)
Bağ evindekiler yeni yeni coşmaya başladılar.
|
5 Eklenti(ler)
Rengini tam olarak bilmeden sarı ve beyaz olarak aldıklarım değiştirdiğim saksılara köklenerek uyum sağladılar. Kökleri toprağa gittiği için sağlıkları bozulmuştu. Umarım beyaz renkli olanı da çıkar.
Eklenti 578661 Yapraklarda bu delik ve oluşumlar neden olduğunu bilmiyorum. İlaç yapmam gerekiyor mu? Eklenti 578662 Eklenti 578663 Eklenti 578664 Eklenti 578665 |
Yaprak altlarına yerleşen yeşil bir tırtıl bu çiçeği çok seviyor. Hasarlar onun hasarları.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Serin havayı gördün ya, aç bakalım devasa çiçeklerini...
|
bizim dünyamiz sonbaharin melekleri
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
engeltrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
arkadaslar bu yil cogu arkadasimizin melekleri kurumus sanirim kisin sert olusu ve yeteri kadar önlen almamaktan kaynaklaniyor bu melekler cok ilgi bekliyor yapraklari büyük ve tam yesil olmali besininden kaynaklaniyor bu yil bizi cok cok mutlu etti darasi cicek sever arkadaslara saygilar.
|
engelstrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
arkadaslar bu yil cogu arkadasimizin melekleri kurumus sanirim kisin sert olusu ve yeteri kadar önlen almamaktan kaynaklaniyor bu melekler cok ilgi bekliyor yapraklari büyük ve tam yesil olmali besininden kaynaklaniyor bu yil bizi cok cok mutlu etti darasi cicek sever arkadaslara saygilar.
|
Alıntı:
Melekleriniz çok güzel maşaallah... Antalya'da pek nazlı değil, niceleri sadece suyla geçiniyor. Her bitkinin soğuğa dayanıklık sınırı var, yaşamak için ihtiyacı olan sıcaklığı istiyor o da. Brugmansia sp. için USDA Zone: 10-11... Saygılar... |
4 Eklenti(ler)
Benim brugmansialar da geç kendine geldi. Beyaz olanın hiç keyfi yok bu sene.
|
meleklerin boruları
Alıntı:
|
Sayın tarabyali merhaba bence bu sene de içeriye alabildiğinizi alın son 10 yılın en soğuk kışı olacak diyorlar. Bende bu sene ne yapacam bilmiyorum evi kat karşılığı müteahhite verdik çiçekleri nereye koyacam bimiyorum hepsini güzelce saracam inşallah donmazlar.
|
engelstrompeten burgmansia
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bunun cinsini ve aşılı patlıcanın yenip yenmeyeceğini söyleyebilir misiz?
|
engeltrompeten burgmansia
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025