![]() |
Pembesi akşamları çok güzel kokuyor.
|
1 Eklenti(ler)
İnsan kafasından büyük:))) Bu kadar iri olmasını karakafes otundan yaptığım çaya bağlıyorum. Tam bir potasyum deposu bu ot. 3.günü, hala mis gibi kokuyor.
|
1 Eklenti(ler)
Şimdi şu meleği satın alsanız pembe diye ve bu renk açsa ne düşünürsünüz?
|
1 Eklenti(ler)
Tabii ki satıcı tarafından kandırıldım dersiniz. Kim olsa aynı şeyi düşünür. İşin doğrusu hiç de öyle değil aslında. 2 saat sonra çekilen bu resim kenarlardan pembeleşmeye başladığını gösteriyor. İlk açtığında kremsi beyaza çalan renk saatler sonra pembe, bir kaç gün sonra neredeyse kırmızı oluyor.
|
Sayın Lonicera tam rengini alınca tekrar fotoğrafını paylaşırmısınız.
|
1 Eklenti(ler)
Tamı tamına 13 saat sonraki hali. Renge bakar mısın? Bu gece veya sabaha karşı ağzını açıp kokusunu salmaya başlar. İşte o zaman biraz daha pembemsi oluyor. Daha sonra renk giderek açılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Ağzı açılmış ve koku vermeye başlamış hali. 4.günü.
|
1 Eklenti(ler)
Bizimkiler kıştan yoğun hasarlı çıktılar. Fakat, Sn.MUtludan aldıklarımda yavaş yavaş büyümeye başladılar. 1. Resimler, Kışı hasarlı atlatanlar
|
1 Eklenti(ler)
Bu da hala Sürgün verecek..
|
1 Eklenti(ler)
Beyazım da kendine geldi :Double Çiçekli..
|
1 Eklenti(ler)
Yeniler ;
|
1 Eklenti(ler)
Mazide kalan anlar ; Fotoğrafı gösterip sen geçen sene bu kadar heybetliydin deyip ayağa kalkmasına çalışıyorum..
|
Beyaz olduğunu düşündüğüm melek borazını (zira daha çiçeğini görmedim) yaprak döküyor neden olabilir acaba?
|
Köklerinde problem Olmasın..
|
Alıntı:
Fotoğraf yükleyebilirseniz daha iyi bir çözüm üretebiliriz. |
2 Eklenti(ler)
İşte yapraklarını döken borazanı bakalım ne hata yapıyormuşum ayrıca bu sene ilk defa kırmızı örümcek yok çok şükür:)
Eklenti 558970 Eklenti 558971 |
Yetersiz ışık, bu mevsimde daha fazla güneş ışığı alan bir yere almalısınız.
|
Tamam teşekkürler :)
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak dökülmesinin bendeki sebeplerinden biri kırmızı örümcek. Ancak ev içinde olması yerine balkonda çok daha güzel oluyorlar. Kışın mecburen ev içine almış olduğum meleklerin borazanlarını yapraklarını kopartarak ve ilaçlayarak balkona çıkardım. Şu anda her yerinden güçlü ve sağlam yaprak çıkartmaya başladılar. Ancak birkaç defa arka arkaya ilaçlama yapmak gerekiyor.
Her ikisi de sarı çiçekli. Eklenti 559049 |
Geçen sene kapalı balkonda iken kırmızı örümcekten çok zor kurtarmıştım şimdi apartman içinde camın önünde dururyor kırmızı örümcek yok ama yaprak döküyor bakalım nasıl gönlünü yapacağız:)
|
1 Eklenti(ler)
arkadaslar meleklerin borulari ile birkac yildir ilgileniyorum bu yil ilk defa bu cicegim uc kurusu gibil bir hastaligina rasladim ne yapacagimida bilemiyorum sizlere resimliyorum dikkatlice bakarsaniz nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz bu hastalikla karsilasan arkadaslar varsa konusalim saygilar,,,
|
1 Eklenti(ler)
arkadaslar meleklerin borulari ile birkac yildir ilgileniyorum bu yil ilk defa bu cicegim uc kurusu gibil bir hastaligina rasladim ne yapacagimida bilemiyorum sizlere resimliyorum dikkatlice bakarsaniz nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz bu hastalikla karsilasan arkadaslar varsa konusalim saygilar,,,
|
meleklerin borulari hastakigi
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene yaprakları çok büyük
|
3 Eklenti(ler)
Bağ evindekilerin boyu 1,5 metreye yaklaştı
|
1 Eklenti(ler)
Bu senenin ilk çiçekleri.
|
Arkadaşlar kırmızı meleklerin borusu çiçeği arıyorum nerden temin edebilirim katmerli olanindan
|
1 Eklenti(ler)
Katlarını açamıyor.
|
merhabalar
çiçekleri zehirli diye duydum doğrumudur |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025