![]() |
1 Eklenti(ler)
Zafer bey çok teşekkürler. Sizden gelen kırmızı çiçekli de açmak üzere 2 adet çelik yollamıştınız birini yaşatabildik .
|
engelstrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Maşallah harika görünüyor Sayın Tarabyalı:)
|
Alıntı:
|
Harika başka ne söylenebilirki....
|
Sayın tarabyalı, maalesef brugmansialarım Suadiye' de apartman bahçesinde. Sellukam gibi:( Kış için malçlama düşünüyorum, sizin gibi üstadlara danışarak tabii. Bu arada ben çiçek konusunda sabırsızlığımı yendiğim an, çiçeğim tomurcuklandı. Yakında foto paylaşmak dileğiyle teşekkürler.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sonunda isyanıma cevap verip 5,6 tane çiçek tomurcuğu çıkartı renginide göreceğiz bakalım:)
Eklenti 445499 |
bahçe
2 Eklenti(ler)
01-10-2013-
2-3-Sarı melek borazanı. |
Sayın tarabyalı, ilginize teşekkürler. Saksıda olanları tabii ki de içeri alacağım. Ama bahçeye ektiklerimize yapacak fazla birşeyim yok. Geçen yıl birara ev ve balkonda toplam 58 saksım vardı. Cinnet gibi bir şey. Bu yıl vaktimi ve enerjimi daha tasarruflu harcamak niyetindeyim. 2 saksı brugmansia dan başkasına evde yer bulamam anlayacağınız.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer abi den gelen sarı renkli melek borozanımın son hali. Pembeleri maalesef tatile gittiğimde arkadaşım kurutmuş...
|
2 Eklenti(ler)
Isı düştü, bizimkiler halâ çiçekte.
|
2 Eklenti(ler)
15 gün sonra onlarca çiçek açmış olacak.
|
Ne mutlu size doya,doya seyredin...Emeklerinize sağlık...
|
Off Zafer abi muhteşem bunlar çok güzel görünüyorlar. koyu pembe olana bayıldım:)
|
brugmansia tohumlarını ekmek için doğru zamandamıyım? 9.doğum günü toplantısında aldığım tek çeliği yaşatamadım ama neyseki açgözlülüğümden olsa gerek tohumlardanda almıştım:)
|
1 Eklenti(ler)
sonbahar geldi o koyu kirmiziligi ilkbaharki gibil diyil bu aralar Istanbul bayaga soguk yapti oda bunlari bayaga etkiledi,,,
|
1 Eklenti(ler)
zefer beyinkilerde cok sihatliler ellerinize saglik
|
kışın donmuyorlar mı
|
Alıntı:
|
Sn tarabyali,
bitkileriniz, bahçede toprağa dikili gibi duruyor. Saksıları ile mi dikiyorsunuz? |
Zafer abi,
Melek borozanlarımı kışın içeri alayım mı?. Kaç dereceye kadar dayanır dışarıda kalsa? |
Isı 10º nin altına düşüyorsa kış'ı kapalı yerde geçirmesi daha iyi olur.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Müjgan Yılmaz'ın hediyesi. Katmerli beyaz.
Teşekkürler Müjgan hanım. |
1 Eklenti(ler)
Soğuktan tam pembe rengini alamıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Zafer bey sizden gelen kırmızı da soğuktan kırmızı renge dönemedi.
|
zafer abi maşallah ne güzel olmuşlar banada vermiştin şuanda çiçekte pembe bnmki kokusuda güzel. artık bir ağaç oldu yinede kapalı ortama almalımıyım.
|
1 Eklenti(ler)
selem cicek dostleri benim bahcen bir ahlaksiz insanin pazar gecesi Saat gece dörde 20 kala talan edildi Sabah Hanim bahceye inmis Cabuk asagiya in bahcede cicekleri calmislar nasil olur dedim ama bahcemi maffetmis Kamera sistamimde var iki kisi gözüküyor Kamera görüntülerinde ama durumu Kamera görüntüleriyle polise intikal ettirdim yapacak birseyim yok ciceklerim bayramida yapamadi üzgünüm herkesin Kurban bayramini kutluyorum saygilar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025