![]() |
engelstrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
ikinci görünüm
|
engelstrompeten burgmansia
1 Eklenti(ler)
ücüncü gürüntü bu nasil yapilir ve nicin cevabini aradigin sorular
|
Sevgili tarabyalı;
Bu başlıkta sizin isminizi gördüm mü, bakmadan geçemem. Bilirim ki yine en sağlıklı melek borazanlarını, en güzel çiçekleriyle göreceğim. Şimdide öyle oldu. Ama bu katliamı görünce ağzım açık kaldı. Bu ne hiddet? Bu ne acizlik? Size hırsı olan birilerinin işi bence. Ama hırsını dünya güzeli bu bitkilerden almak niye? Yazıklar olsun! Elleri kırılsın!:mad: |
LANET olsun böyle insanlara...
Sözün bittiği yer işte.. |
Çok üzüldüm tarabyalı....Bunlar insan olamaz....Yazıklar olsun! Güzellikleri ne hale getirmişler...
|
Sövesim geldi.
|
Çok üzgünüm. Ne isterler güzelim çiçeklerden .
|
İnsan dan başka her türlü yakıştırmayı hak ediyorlar. Bence de size garezi olan birilerinin işi bu...Çok geçmiş olsun.Elleri kırılsın inşallah. Allah ta onların dalını budunu kırsın böyle...
|
Sayın Trabyali; Çok kötü bir durum. İnsanları anlamak mümkün değil. Gecenin bir yarısı gelip bahçeyi o hale getirmek hayvanların bile yapacağı bir şey değil. En vahşi hayvan bile kendini veya yavrularını korumak için veya karnı aç olduğu zaman saldırıyor. O zaman bile yiyeceğinden fazlasını yakalamak için uğraşmıyor. Zarar vermek ne kadar kolay. Onları o hale getirebilmek ne kadar uzun süre aldı. Çok yazık olmuş.
|
Bu sayfaya ilk kez bakıyorum ve bu olanların fotoğraflarını görünce inanamadım. Hiç bir yerde böyle bir şeye denk gelmedim. Bizim gibi hep doğa ve güzelliklerden bahseden insanların anlam verebileceği bir durum değil. Bu mümkün de değil. Tek düşünebildiğim, birilerinin güzel bahçenizi ve bitkilerinizi çok kıskanmış ve tahammül edememiş olduğu ya da sizi ne ile üzebileceğini iyi bilmesi.
Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. |
1 Eklenti(ler)
Bu bayramda biraz moral.
İyi bayramlar. |
engelestrompeten burgmansia
Alıntı:
|
Gerçek kötü bir görüntü böyle insanlara ne demek gerek ne kadar sevgisiz insanlarmis kıskançlık bu başka bir şey olamaz bence
|
Alıntı:
Baharda arkadaşımın gönderdiği meleklerin boruları çiçeğimi yaşatamayınca ne kadar üzülmüş, belki canlanır filiz sürer diye başından ayrılamamıştım. Bu yetişmiş çiçek açmış canlara nasıl el uzatılır, zarar verilir anlayamıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Tarabyalı çok üzüldüm inanın. Bu ne gaddarlık anlaşılamıyor.
|
Alıntı:
Çok üzüldüm, bu olanları nefretle kınıyorum. Bakmaya bile kıyılamayacak kadar güzel bu bitkilere zarar vererek ne kadar ilkel ve insanlıkdışı olduklarını göstermişler. Bir bitkiye bu şekilde davranan bir yaratık insana da hayvana da acımaz, aynı vahşeti gözünü kırpmadan uygular. Lütfen kendinize, ailenize dikkat edin, emniyet kamera kayıtlarından teşhis ettiğinde de sakin olun, bırakın cezalarını kanunlar versin. |
Sayın tarabyali,
bir an empati yaptım,ve yaşadıklarınızı yüreğimde hissettim. O anları yaşar gibi oldum. söyleyecek söz bulamıyorum, geçmiş olsun demekten başka. Bir sözüm de bunları yapanlara var..ELİNİZ KIRILSIN. |
arkadaslar bana verdiginiz morel emin olunki icimi rahatlatiyor yüraginize saglik sizler bu sevginin ne oldugunu cok cok iyi biliyorsunuz sabah kalkinca ilk göz attiginiz onlar oluyor onlari sihatli görünce moreliniz düzeliyor beni anladiginiza sevindim ellerinize saglik bayraminiz kutlu olsun....
|
Sayın Tarabyalı,
Hayretler içerisindeyim! Bu nasıl bir merhametsizliktir? Benim için bir hayvana da bir bitkiye de zarar veren aynıdır. İnsan sınıfına koymam hiçbirini. Ama burada nasıl bir kıskançlık ve kin var, onu da aklım almıyor doğrusu. Siz daha çok güzeller yetiştirirsiniz. Ama onlar asla insan olamaz... Saygılarımla... |
Sevgili tarabyalı ağabeyim geçmiş olsun.
Bu insanlıktan nasibini almamış birinin yapabileceği bir şey. Üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum. Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Küçücüğüm ama iki çiçek açmak üzereyim:) Rengimiz sarı:) Ağaçlar.net mersin toplantısından aldığım melek borozanım...
|
Alıntı:
|
Sayın tarabyalı,
Bu Mersindeki melek borozamın. Yayladan yeni geldi.benim Urfadakinde hala büyüme gayreti var.. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bağ evindeki meleklerin boruları çiçeklerim çoşmuşlar.
|
Of off.. ne melek olmuş bunlar bayıldım. Kışın donmuyorlar mı..Benim daha önce bir agacım dondu. Bu sene diktiğim de minicik açmadı bile.:(
Akçakoca dan gecerken, çalayım ben sizinkileri:)) Emeğinize sağlık kardeş. Gercekten cok güzel büyümüş. |
Sayın cemo 1 ay sonra 1 metre den budayıp güzel bir şekilde sarıyorum dibinede fındık çonçisi koyuyorum kışı öyle geçiriyorlar .
|
Bende saman ve gübre koyup sarmayı düşünmüştüm. Seneye epey büyür donmazsa inşallah.
|
Sayın tarabyalı, Görüntüler karşısında nutkum tutuldu.
Ya onlar insan değil ya da biz farklı bir boyuttayız. Geçmiş olsun, sizi teselli edecek söz bulamadım desem yeridir. |
Sayın Tarabyalı ağabeyim çok geçmiş olsun.
Bunları yapan veya yaptıranların insanlığından şüphe etmek lazım. Bu dünyada insanlıktan nasibini alamamış yaratıklar demekki hala aramızda dolaşmaya devam ediyorlar. Lanet olsun diyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025