![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelyavadisi
Merhaba esracer; Kamelyaların mükemmel görüntülerle bahara merhaba dediler. Gaziantepte kamelyayı bu şekilde yetiştirdiysen yurdumuzun pek çok yöresinde de yetişir diye düşünüyorum. Gerçekten çok mutlu oldum. Emeklerine sağlık. Her Eve Bir Kamelya Kamelya Vadisi |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
kamelya Çiçeği Nisan 2012
Kamelyalar çiçeklerini göstermeye başladı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili kamelyavadisi sorularimla sizin basinizi cok agritiyorum biliyorum ama bir tanecik kamelyam var bu zor iklimde yasatmaya calisiyorum. Gecen yil 8 Nisan`da ciceklenmis, henüz cicek acmadi goncalarin görünüsü de bir garip. Bir de bu son resimde ekledigim olusum yaprak mi gonca mi? Eger öyle ise bir sürü yeni gonca olusturuyor belki daha gec acar. Yardimlariniz icin tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
kamelya
Alıntı:
Havaların soğuk geçmesi çiçek açma zamanını bir müddet öteleyebilir. Çiçek açma döneminden yaklaşık 2-3 ay önce fosfat ağırlıklı gübre ile desteklerseniz sanırım tomurcuklar daha sağlıklı kendini gösterir. O gonca gibi görünenler yeni dönemin filizlenmeleridir. Seneye daha sağlıklı bir şekilde çiçeklerini açma umuduyla sağlıcakla kalınız. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Kamelya Fide
Alıntı:
Fideler küçük, çiçekleri büyük olduğu için yeterli besini tomurcuklara yetiştiremiyor. Haliyle dökülmeler oluyor. Çiçek döneminde fosfat ağırlıklı gübre verilirse tomurcuklar biraz daha dayanıklı olabilir. Yinede kamelyanız harika görünüyor. Emeklerine sağlık. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kamelya teras serdar |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|