![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhaba, Sevgili Hosseda, inanın çok mutlu oldum, Allah tamamına erdirsin. Evet benden önde yürüyorsunuz. Henüz temel kazmaya başlayamadık. Cuma günü harita mühendisim arsaya kazıkları çakmak için gitmiş, ama gelin görün ki çakamamış. Ağabeyimin akbaş cinsi köpeği "Akça"nın orada olduğunu söylemeyi unutmuşuz. Dün gidip bahçenin alt kısmına aldık Akça'yı. Bugün için telefon bekliyorum mühendisten. Henüz temele başlayamadık ama bende de somut bir adım atıldı. Kireç kuyusu kazılıp, kirecim söndürüldü. 2 ton olan sönmemiş kireç suyla karışıp da sönünce iki katına çıktı sanırım. Komşularım ustayla "barışmamı" duymuşlar( İlk kez duyduğum bir tabir, anlaşma anlamında kullanılıyor), fiyatın çok uygun olduğunu, ustanın işin ortasında kaçıp gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleseler de, ben öyle birşeyin olacağını sanmıyorum. Hem insan konuştukça karşısındakinin yapısını az çok anlıyor, hem de daha önce de dediğim gibi arada hatırı sayılır biri var. Zaten usta planlı gidecek, temel kazma işi, su basman ve boyunun yettiği kadar duvarı ağırlıklı olarak kendi ve bir çırak yardımıyla yapacakmış. 2. ustayı son aşamada tutacak, zarar etmeyelim diyor. Bu arada sizin de su basmanınızın taştan olacağını yazmışsınız, olabiliyormuş değil mi? Kolay gele ! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|