agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni975Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-06-2009, 16:43   #11
Ağaç Dostu

efe-can's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2008
Sevgili Aziz Fayda;

Bu bölüme ben de deneyimlerimi önceki sayfalarda aktarmıştım. Kaçış/yapış serüveninizi bir solukta okudum, fırsat bulunca bir daha okuyacağım.

Yaptığınız iş tek kelime ile müthiş bir şey. Güle güle huzur içince oturun. Benimde taş ev hayalim var dı ama olmadı. Bende size benzer çalıştım ev yaptım. Şimdi olsa yapamam herhalde.

Mühim olan bundan sonra istek ve hevesin devam etmesi. Dilerim enerji ve umutlarınız sıcak kalır.
"Cozder" kardeşime katılıyorum. Ama şimdi Şehir ile Köy aynı olmuş. Her kültürden insan önce " benmerkezli" olmayı ilke edinmiş. Sizler gibi hümanist ve insani duygular içinde yaşama arzusu ve beklentileri çok güzel. Fakat uygulamada yok böyle şeyler.

Aziz bey'in çadır kurup havayı teneffüs etmesi çok güzel bir deneyim. Bu konuyu daha önce kaçıp gidecek "kaçık" lar için dile getirmiştim. Önce git yaşa. İnsanları gör, sonra karar ver. Çünkü yaptığımız yatırımlar; çoğumuzun bir atımlık barutudur.

Umutları kaybetmemek dileğiyle......

Kıssa'dan hisse;
Yazarlarımızda Müşerref Hekimoğlu; bir süre Almanya'da kalır. İstanbul'a dönüş yapar. Sabah evinden çıkar: kapıcıya; günaydın! (yanıt yok) sokaktaki gördüklerine; günaydın!(yanıt yok ) derken, gazete büfesine gider; "günaydın" der. Büfeci de çıkarır bir GÜNAYDIN gazetesi verir.

Oturduğumuz yerde günaydın diyecek birileri olmalı.....

efe-can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025