![]() |
Sevgili Hozat telgraf çiçeğimi ben çok seviyorum. Senelerdir de bende. Fazla güneş görmeyen, biraz rüzgarlı bir cam önüm var, hep orada durur. Güneşi seviyor ama gölgede de bakımını yaptığınız takdirde kışın bile çiçek açtığını anımsıyorum. Bir de arsız ki sormayın. Ama bende en çok bu hayata fazla tutunmasını severim. Küçük bir saksıydı ilk başta ama şimdi biraz çoğaltabildim. Arı meselesine gelince, haklısınız hep duyuyorum ama benim öyle bir sorunum pek olmadı. O camı pek açık kullanmamamdan ya da yüksekte oturmamdan kaynaklı belki de... İlginiz için çok teşekkürler....
|
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını bilen var mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu çiçeğin adını ben de bulamadım. Yerelması değil çünkü yumrulu bir bitki değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkürler sevgili tolgahann. İsmi de kendisi gibi güzelmiş.
|
Alıntı:
|
Yaprağını da koydum belki tanırsınız.
|
Buldum
Alıntı:
|
bu çiçeğin adı nedir lütfen
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkür ederim sayın Herbaryum.Türkçe adı MERCAN ÇAN ÇİÇEĞİ
|
Alıntı:
|
sanırım ismi mine dediler ben tekrar deneyecem arkadaşım ilğinizden dolayı teşekkürler.
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını öğrenebilir miyim?
|
5 Eklenti(ler)
Annemin Padişah Yanağı dediği bu çiçeğin asıl adı bu mudur acaba?
Eklenti 85784 Bunları da Efes antik kentinin duvarlarında fotoladım. Biri aslanağzı gibi Eklenti 85785 Eklenti 85786 Bu da Kuşadasın da otelin bahçesinde fotoladım. Minik bir ağaçcıktı. Eklenti 85787 Eklenti 85788 |
2 Eklenti(ler)
İlkini Kuşadası Zeus Mağarası girişinde diğerini de zeytinliğimizde fotoladım.
|
Sn. Orkun Kırcı 5826. mesaj 1. eklentideki çiçek yer minesi (verbena).
Yine 5826.mesaj 4.ve 5. eklentideki fırça çalısıdır. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Orkun bey 5826 numaralı mesajınızdaki ikinci çiçek çan çiçeği (Campanula sp.)...
|
5805 NOLU Mesajımdaki çiçeğin adını hala merak ediyorum.
|
|
Ferda hanım bu çieçk malesef o çiçek değil yaprak kısmı uymuyor.Ayrıca katmerli açıyor.
|
sayın hocam100,5805 nolu mesajdaki çiçeğinizin adının kanarya gülü(kerria) olduğunu biliyorum
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Sevgili Nurser yanılmıyorsunuz. Ebegümeci bölümünü baştan sona okudum. Limon arkadaşımızın tohumlarıyla aynı. Teşekkürler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025