![]() |
1 Eklenti(ler)
Bunu da bilmiyorum ,yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar merhaba,
Bu bitkilerin adını bilen var mı acaba? Teşekkür ederim. |
1. fotoğraf'taki çiçeğe Kıbris'ta biz "Avustralya Ortansı" , 2. fotoğraftaki çiçeğe ise Kaşık Çiçeği diyoruz ama oralarda ne denir veya latince isimleri nedir bilemeyeceğim.
|
Sevgili Müge35;
İlk resimdeki bir aloe vera, 2. resimdekini ise leş kaktüsüne benzettim. Bu isimle aratıp bir karşılaştırın bence. |
çilli begonyami?
|
Alıntı:
|
Günaydın. Sselvi2000 ilginize öncelikle teşekkür eder sonrada sorularınızın cevabını bildiririm: Ankara Çayyolu'nda yaklaşık 200-300m yükseklikte çekmiştim.
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevabınızdan ötürü.SEVGİLER.
|
Alıntı:
|
Birinci resim kış ortancasına çok benziyor sevgili minka.
|
Alıntı:
|
Sevgili Minka ve Arzu Kasapoğlu, evet bizim Avustralya Ortansı dediğimiz ki ortans ortanca ile eşanlamlı olarak kullanılmaktadır, yukarıda linki verilen kış ortancası ile ayni bitki.
Bu arada kaşık çiçeği ile kalonche ayni bitki değil. Kalonche başlığına bir bakın ama sizin bitkinizin yapraklarında kaloncheninkiler gibi parçacıklar yok gibi gördüm. Uzman olmadığım için fazla da iddia edemiyorum. Umarım uzman arkadaşlar bitkiniz hakkında daha güvenilir bilgiler verir. |
2 Eklenti(ler)
Bu çalıların ismi nedir?
|
papatya
2 Eklenti(ler)
Bu çiçek margarit mi yoksa çeşme papatyası mı?Üstteki resim bu senenin, alttaki geçen seneden.
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 40547
Eklenti 40548 Eklenti 40549 Bu bitkinin ismi nedir, ikiside aynı bitki, sıcağı seven bir bitkiymiş ama ismini bilmiyorum? |
Alıntı:
|
Aneyyy ne ki bu, vallahi pek güzeller,hele de beyaz ı.İnşallah bilen birisi çıkar.Bayıldımmmmm
Sağlıkla büyütün..sevgilerr |
Sn Mavii; bitkilerinizin isimlerini daha önce ben de sormuş ve Pentas olduğunu öğrenmiştim. Güle güle büyütün. Kış mevsiminde kurur gibi olurlar ama ardından yeniden yeşerirler.
|
Teşekkürler :)
|
Hanımeli
2 Eklenti(ler)
Benim duvar kenarında bulunan hanımelinde kuruma var.Nedenini anlayamadım. Duvarın diğer tarafındaki güzel.Onda bir sorun yok.
|
1674 nolu mesajdaki resimler 2 ayrı bitkiye ait.Üstteki gül gibi dikenli,alttaki sümbül gibi ağaççık.
|
1 Eklenti(ler)
|
Evet Yer Açelyası.Diğer adıyla Ankara Çiçeği(Godetia).
|
1 Eklenti(ler)
horoz ibiği türevi olduğunu sandığım bu bitkinin adını bilenlerin yardımını bekliyorum
|
Horoz İbiği (Celosia Plumosa).
|
Alıntı:
|
çiçek
3 Eklenti(ler)
bu çiçek hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun şimdiden teşşekkür ederim ve bu çiçeğin adı ne:confused: cuce:(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Saksımda sardunyaların yanında büyüyen bu bitkinin adı ne acaba?
|
Arzu, aynısı benim saksımda da var, muhtemelen kardeş tohumlar:p
Önceleri domates sanmıştım ama domates değil. Umarım bir bilen çıkar. Kadife çiçeği olabilir mi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025