![]() |
Alıntı:
Şahtere olabilir. |
Adı önemli değil olmadı bir isim takarız, siz ondan bir kök getirin yeter ki :D çok güzelmiş.
|
Sevgili Muda,
İnceledim ama sanırım bu başka bir bitki. |
Sevgili uyap,
Kök değil ama bir kaç çelik aldım merak etmeyin :)) |
Alıntı:
sevgili mila,bu çalı türü çiçeğin adı poligala benim de bahçemde bulunmakta çiçeği hiç eksilmiyen güzel bir bitki üstelik -7 gibi soğukları bile badiresiz atlatanlardan. tohumdan çok kolay yetişiyor |
Evet sevgili Münevver48,
Bu çiçek dediğiniz çiçek 😄 Çok teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bakınız... |
Pardon ama benim neden kafam karışık olsun. Kaçırdığım ya da silinen yazılar mı var?
|
:) Sevgili Milla, Muda aslında size değil arno66 isimli kullanıcıya cevap vermiş. Sonra siz o değil deyince size cevap verdiğini zannetmiş. O yüzden biraz karışmış :)
|
Bahar çarpması desem daha erken ama :))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Sanki böcek yiyen bir tür gibi, ama adı ne?
Yüksük Otu imiş |
bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
sanki çiçek açmış da çiçeğinin rengi de yeşil gibi...
sütlegen ERKEN48... teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bunu Giresunda görmüştüm çok ilgimi çekmişti hemen resmini çektim. nedir ki bu?
Physalis sp. Güveyfeneri kelebek çalısı... teşekkür ederim |
Alıntı:
Güveyfeneri olarak da biliniyor. |
Alıntı:
|
Merhabalar. Amatör biri olarak bu aralar çelik üretimi ile sonçlar elde etmek için denemeler yapıyorum yolda bulduğum her dalı topluyorum neredeyse resimde sonuç aydığım dallardan biri var bu hangi ağaca ait bilgi verebilirseniz sevinirim
http://i.hizliresim.com/9VbyXO.jpg |
Gongoroş
1 Eklenti(ler)
Doğu Karadeniz yaylalarında mahalli adıyla Gongoroş olarak bilinen ve haşlanıp ya da soğanla kavrularak çiçekleri ile yenilen bu çiçeğin botanik ismi ile diğer bölgelerimizde bilinen adlarını yazabilir misiniz?
Fotoğraf Olcay Birdal Bey'e ait... Selamlar... |
Bitkiniz caltha polypetala olabilir. Bu isimle nette biraz araştırın isterseniz. Ayrıca aşağıda pdf dosyası olarak bir çalışmanın içinde de hem latince adı hem de yöresel olarak gongoroş/kongoroş olarak yer alıyor.
|
Teşekkür ederim...
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Öksürük otu (Tussilago farfara) |
2 Eklenti(ler)
Yalova termal de buldum... Ismini ögrenmek istiyorum😇 Teşekkürler...
|
3 Eklenti(ler)
Binomial ismi: Scilla bifolia - orman sümbülü Yalova termal bölgesi������ Bu bitkinin ismini bilen varsa müteşekkirim ������ Akçabardak : orman sümbülü _ |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Anemone coronaria
Güngör Salman Bursa'da dağ köylerinden birinin yolunda doğada görüp aldığım bu yumrulu bitkinin adı nedir? Eklenti 543238 |
Merhaba, minik mavi çiçekleri olan doğada kendiliğinden yetişen yabani çiçeğin adı nedir?
Resim eklemeyi başaramadım neden bilmiyorum :( Adı önemli çünkü önemli biri için anısı var :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025