![]() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bu bitkinin adı nedir ? yazın kırmızımsı yaprakları oluyor?
http://s16.postimg.org/4tona1fx1/201...7_22_40_32.jpg |
Alıntı:
|
çok teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sinapis Arvensis
Yabani Hardal Muda Eklenti 544093 Eklenti 544436 24 Mayıs 2015' den Eklenti 559246 13 Haziran 2015' den (Çiçeklenmiş hali) Eklenti 559247 Çiçek yapısı Eklenti 559248 |
1 Eklenti(ler)
|
Sn heyyamola, 2.resimdeki ot yabani kuzu kulağına benziyor. İmkanınız varsa yaprağın ucundan koparıp bir tadın bakalım, ekşi mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim harikasınız ::eek: |
Alıntı:
Bir yaprağını hafif haşlanıp tadına bakılırsa acı olup olmadığı daha rahat anlaşılır, bir de acı labadanın sapları köküne doğru kırmızılık var ise o yabanisidir. Tatlısının yaprakları daha geniş, sapları yeşildir. |
1 Eklenti(ler)
Parlak, kalın, minik yaprakları olan, sürünücü, yer örtücü şekilde gelişen bu yabani bitkinin adı nedir?
Eklenti 544434 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Taraxacum officinale
Alıntı:
Çok bilinen bir şifalı bitkidir. İnşallah yanılmamışımdır. |
arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir çok sayıda rengi oluyor manavgattan kopararak konyaya getirmiştim baya çok yaşamişti çiçek vererek.
http://s7.postimg.org/8uqkub8xz/2015_03_24_15_29_17.jpg |
Alıntı:
Çiçeğinizin ismi, Zamioculcas zamiifolia kısaca zamia diyoruz. Saksı da bulunan yumrularından ayırarak ya da çelikleme yöntemi ile çoğaltabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
biz çocukluğumuzda mavi mine derdik ama aslında yavşan otuymuş |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bitkinin karahindiba olması mümkün değil. Yaprak yapısını incelerseniz aralarında büyük farklılıklar olduğunu görürsünüz. Karahindiba park ve bahçelerde çimler arasında çıkan sarı çiçek açan, tohumları üfleyince uçan karaciğere vs. iyi gelen şifalı bir bitkidir. Çoban çantası Thlaspi bursa pastoris olabilir diye düşünüyorum. Çiçeklerini ve tohumunu gördüğünüz zaman emin olabilirsiniz. |
Alıntı:
çok teşekkür ederim tohumlarını üzerindn almıştım umarı büyüte bilirim çok küçükler fideleri forumdada baktım sulamayla ilgili bişey bulamadım forumda yeniyim hergün nemlendiriyorum artık fideleri |
Kızıma bitki isimlerini öğretiyorum.
1 Eklenti(ler)
Yer: İstanbul-Avrupa Yakası
Nisan ayı Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Biberiye arıkuşu ve Muda Teşekkür ederim. |
Kızıma bitki isimlerini öğretiyorum.-2
1 Eklenti(ler)
Nisan ayı Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Fumaria Officinalis L. - Şahtere Otu - Galeri - agaclar.net Muda Teşekkür ederim. |
Çok emin değilim ama biberiyeye benziyor.
|
Kızıma bitki isimlerini öğretiyorum.-3
1 Eklenti(ler)
Nisan ayı Beyaz küçük çiçekli ve kalp şeklinde küçük yapraklı bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Çoban çantası Thlaspi bursa pastoris şifalı bir bitkidir. Muda Teşekkür ederim. |
Kızıma bitki isimlerini öğretiyorum.-4
1 Eklenti(ler)
Nisan ayı Dikelnli, siyah meyveleri var, ağaç olan bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.4 Berberis vulgaris (Kadin Tuzluğu) (Karamuk) Muda |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025