![]() |
arkadaslar.hala ariyorum.bu iri buyuyen caliya benzer sey nedir.
gunceldir..bu yaz bitkisinin adi nedir... |
fatih88 bitkiniz bildiginiz incir.
mg20 solanum nigrum zehirli bir bitkidir. evcil hayvan veya cocugunuz varsa dikkatli olun. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin ismi nedir?
|
Alıntı:
incir degil meyve verip cicek acmiyor. ama ne oldugunu bulamadim.ayrica agacin dis kabugu da sarimsi hardalimsi benek var.incirle alakasi yok. |
[QUOTE=sahindikmen;1471961]bu çiçeğin ismi nedir?[/QUOTE
muhtemelen.mavi cicekli telgraf cicegidir... |
[QUOTE=sahindikmen;1471961]bu çiçeğin ismi nedir?[/QUOTE
muhtemelen.mavi cicekli telgraf cicegidir... |
Sayın sahindikmen çiçeğiniz dev telgraf çiçeği.Güle güle büyütün.
|
Sayın:zehraevin'e katılıyorum. Bir telgraf çiçeği bilimsel adı:dichorisandra thyrsiflora.
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Resimdeki bitki kendiliğinden saksıda çıktı ilginç olduğu için koparmadım bayağı büyüdü.. Henüz çiçek vermedi..
Teşekkür ederim.. (Persicaria persicaria) Söğüt Otu Mücevher Calısı |
Alıntı:
Not: İlk mesajda Latince ismini hatalı yazmışım. Düzeltiyorum. |
Bu bitkinin adi ne
Zehirli midir. Merak ettim. Meyveleri cocuklari cezbediyor. Korkuyorum
http://i.hizliresim.com/z4oEJ7.jpg |
2 Eklenti(ler)
Ak Üçgül (Trifolium repens)
Mücevher Çalısı Merhabalar, Balkon da hobi olarak çeşitli bitkiler yetiştiriyorum. İnternetten karışık böğürtlen tohumu almıştım. Binbir zorlukla çimlendirdiğim bitkiler bu hale geldi bana hiç böğürtlen olarak gelmiyor ama ne olduğunu da çıkaramıyorum. Nedir bu bitkiler??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Bitkinin Adı Nedir?
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Kekik saksımın içinde çıkan bu bitkinin adı nedir acaba? Kekikler kuruduğu için söktüm. Sabah saatlerinde yapraklarını tam olarak açmakta, akşam üzeri ise ekteki resimdeki gibi yapraklarını kapamakta ve ucunda da beyaz beyaz çiçeklenmeler var. Sanırım daha önce belki çıkar diye toprağa attığım çekirdeklerden birşey çıktı. Bu toprak bahçe toprağıydı ve cam önünde duruyor. Etraftan kuşlar falan taşımışta olabilir. |
5 Eklenti(ler)
o calımsı bıtkı buyuyunce,işte tam boyle agac oluyor....
Eklenti 622751 Eklenti 622752 Eklenti 622753 Eklenti 622754 Eklenti 622755 yanı dedıgınız gıbı ıncır degıl,ama garip bır agac...... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
yapraklarını açmış hali de böyle :( |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
"Labada" onca mesajdan sonra nasıl oldu; "Yaban Kıyı Pancarı" veya "Deniz Pancarı" çıktıysa bu "İncir" ağacına benzer-benzemez bitkiyi yine siz bulursunuz gibi geliyor bana:) Not: İlk ve son mesajınızdaki 5 fotoğraftan 1'i ağaç ile fide hali arasındaki benzersizliğini anlamamız için yeterli. Ağaç formun dal ve yaprak ayrıntılarının verildiği fotoğraflar sorunun anlaşılmasına yardımcı olabilir... |
Alıntı:
düşüncem bu yabani bitki ve agaclar konusunda büyük bilgi eksikliği var bazı şeylerde ya parça parça az bilgi var **** tamamen hiç yok tür çok olduğundan belkide kaynaklanıyor zor olmak bu arada bidaha sezona kıyı pancarı yemeği yapıcam inşallah paylasirim bunuda... |
Alıntı:
Broussonetia Papyrifera Acem Dutu. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar fotograftaki çiçeğimin ismini bilmiyorum.
Yardımcı olabilirmisnz? |
İresine herbestii. Çingene şalvarı.
|
5 Eklenti(ler)
bu ortancaya benzer bitkinin adı nedir,pembe yazın acıyor,görünüşü cok hoş
koku sivri sağlam,yaprakları ve bıtkının tamamı acı bir ilaç gibi kesın kötü kokuyor,çıçekler hariç,şimdiden teşekkürler....... Eklenti 623408 Eklenti 623409 Eklenti 623410 Eklenti 623411 Eklenti 623412 |
Alıntı:
Clerodendrum bungei ( Rus Ortancası ). |
çok tesekkur ederim ,orhan abim,yine sen bildin,iyi akşamlar
sağolasın... |
2 Eklenti(ler)
Bu yabani bitkinin adı nedir? 2000 metre rakımlarda ve illa bol kayalık doruklarda görülen bir bitki. Tüğlü yaprakları var ve koparınca önce beyaz sonra kahverengi- siyah arası olan sütü var.
|
Bu Bitkinin Adı Nedir?
2 Eklenti(ler)
Euphorbia hypericifolia
Mücevher Çalısı teşekkürler Merhaba, Daha öncede sormuştum bu bitkiyi. Defne yapraklı kartopuna benzetmişti YeniGine ama bu bitkinin yaprak yapısı ile uyumsuz gözüküyor. Bitki biraz daha büyüdüğü için tekrar paylaşmak istedim. Yapraklar gündüz açıyor ve akşam kapanıyor. Çiçekleri ilk tomurcakken pembe açınca beyaz oluyorlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025