![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Cezayir menekşesi diyorlardı sanırım. |
Evet Sn.Hira, cezayir menekşesi adıyla bilinen ''Apocynaceae Vinca''dır kendisi, müsaadenizle ekleme yapayım dedim ;)
|
1 Eklenti(ler)
Thymbra spicata
Güngör Salman Selamlar, bu yabani kekik türünün ismi nedir? |
4 Eklenti(ler)
Bir metrenin üzerinde olan bu yabani bitkinin adı nedir acaba. Teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Bu Yabani Bitkinin Adı Nedir?
|
Alıntı:
Vinca Major (Mavi Cezayir Menekşesi) Scientific classification Kingdom: Plantae (unranked): Angiosperms (unranked): Eudicots (unranked): Asterids Order: Gentianales Family: Apocynaceae Genus: Vinca Species: V. major Binomial name Vinca major L. Synonyms Vinca major var. variegata Loud. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Lathyrus (Yabani Bezelye)
Güngör Salman Bu yabani bitkinin adı nedir? Eklenti 488805 Yaprağı böyle. Eklenti 488806 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Son adını öğrenmek istediğim yabani bitki.
Eklenti 488808 Bitkinin tanınmasında yardımcı olacak yeni görüntüler. Genel görüntü. Eklenti 489519 Yakın görüntü. Eklenti 489520 Yaprağı. Eklenti 489521 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Scandix Pecten-Veneris L.
Güngör Salman Bitmemiş, adını öğrenmek istediğim bir yabani bitki daha. Eklenti 488853 Yaprağı. Eklenti 489522 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Quercus Robur (Meşe)
Güngör Salman Yaprak kenarları fırfırlı olan bu yabani bitkinin adı nedir? Eklenti 489529 |
2 Eklenti(ler)
Tragopogon Porrifolius (Yemlik Otu)
Güngör Salman Fotoğraflarda tomurcuk ve çiçeği görülen yabani bitkinin adı nedir? Eklenti 489530 Eklenti 489531 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir? Genelde yol kenarlarında görüyorum; ve bala benzer bir kokusu var.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
2 Eklenti(ler)
Polygonum persicaria
Güngör Salman Birçok yere tohum ekince, (başarılı olamadığımda topraklar birbirine aktarılıyor) zamanla topraklar karışıyor ve ben çıkanların ne olduğunu bilemeden yabani bitkileri dahi güzelce besliyorum. Bu bitki yabani midir, adı nedir? Eklenti 489853 Eklenti 489854 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025