![]() |
Bu bitkinin adını biliyor musunuz?
2 Eklenti(ler)
Echium Vulgare (Engerek Otu)
Güngör Salman
|
Sn.denizonal, sorunuza cevap alabilmeniz için lütfen önce Forum Kuralları'nı okuyup sonra burada kendinizi tanıtınız, hoş geldiniz...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu bordo renkli meyvenin adı nedir. Meyve dedim yeniyor mu yenmiyor mu onu da bilmiyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Biraz ısırdım tadı adamın ağzını buruşturuyor. olmamış elma gibi
|
Üvez galiba. Ya da Japon elması. :) Yapraklarını görebilsem emin olacağım ama ağzı buruşturuyor ise üvez olması daha muhtemel. Her ikisi de yenebilir, o açıdan rahat olabilirsiniz.
|
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar merhaba
çiçekten bitkiden vs hiç anlamam amasyadan bir amca bana tohum vermişti geçen yaz ve bu sene içersinde diktiim ve bu hale geldiler. ne olduklarını bilen var mı ? Eklenti 499969 Eklenti 499970 Eklenti 499971 Eklenti 499972buda bir diğer bitkim. |
December23 lütfen hatalı fotoğraf yüklemenizi silip doğru şekilde yapın Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? - Page 5 - agaclar.net
|
Alıntı:
|
December'a cevabım;
1. fotoğraf; köpek üzümü 2.fotoğraf; sinirli ot (damar otu) Her ikisi de şifalı otlardandır. Doğada kendi kendine yetişir, dikkatli bakarsanız yol kenarında bile denk gelebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2- Plantago major ( Sinirliot ) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın yanında çıktı, nedir bu bitki?
Hurma A_NOMAD |
Alıntı:
|
|
Fotoğrafınız çok bulanık fakat gül hatmi gibi görünüyor. İnternette bir aratın gül hatmi diye, benziyor mu bakalım. :)
|
Kazık köklü yabani bitki.
1 Eklenti(ler)
Merhaba, ekteki kazık köklü yabani bitkinin adını bilen var mı? Söküyorun yine çıkıyor. Tesekkurler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir kaç açıdan profil fotoğrafı olmadığı için değerlendirmeyi net yapamadım. Şayet uzun ve ince sapları var ise Kuzukulağının en gelişmiş formu. Her derde deva yabani ot. Esen kalın. |
Maalesef, çiçeği yok.
|
http://i.hizliresim.com/rLqj1a.jpg bitkinin adını internetten yabani mürver, bodur mürver olarak buldum eskiden mürekkep yapıyorlarmış her yörede farklı isim kullanıyorlar sizce doğru mu? meyveleri zehirli mi? teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
bu bitki nin adı nedir,
resimleri, Eklenti 507003 Eklenti 507004 Eklenti 507005 Eklenti 507006 Eklenti 507009 |
Sayın fatih88, tek bir fotoğraf yeterliydi. Zira, birbirlerinden farklı detaylara sahip değiller.
Geranium rotundifolium olduğunu düşünüyorum. |
Alıntı:
teşekkürler tekrardan, |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025