![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Yabani Bitkinin Adı Nedir?
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu dallar ağacın uç dalları. Adını bilen varsa lütfen acil olarak cevaplayabilir mi?
|
Alıntı:
|
Adını unuttum :(
|
1 Eklenti(ler)
bu yabani bitki nedir
|
bu yabani bitki nedir
1 Eklenti(ler)
ismini bilen yardımcı olsun lütfen
|
1 Eklenti(ler)
Yer: Kastamonu-Azdavay
Rakım: 825 metre Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. İris, süsen. Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Gladiolus byzantinus ( Glayöl, Kılıç çiçeği ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Convolvulus arvensis L. ( Tarla sarmaşığı ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Eryngium sp. Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Echinops sphaerocephalus Güngör Salman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda kendiliğinden çıkmış. Yabani bir ot olduğunu düşünüyorum ama belki papatyadır, çiçek açar diye sökmedim.
|
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Sambucus nigra ( Mürver ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Clematis vitalba Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Prunus sp. (Yabani erik, Çakal eriği, Güvem) Güngör Salman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hep dibimizde imiş. Yaklaşık bir ay önce öğrendim. İki kğ. kadar zorla temin ettim. Yabani bir yemiş. Şeker hastaları için faydalı. |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bölgemizde kabalak olarak anılan tüylü bir bitkidir. Yaprağından dolma yapılır. Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Chamerion angustifolium Güngör Salman |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025