![]() |
1 Eklenti(ler)
Yer: Kastamonu-Azdavay
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Galium odoratum Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Campanula glomerata Güngör Salman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Acaba bu çiçegin adı nedir? Alıp eve getirdim bi dolmalık biberin içine koyup :p:D
|
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Inula helenium ( Andız otu ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Convolvulus arvensis L. ( Tarla sarmaşığı ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Alcea rosea ( Gülhatmi ) sanırım. Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Chamerion angustifolium Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Colutea cilicica Yabani Sinameki SDurul |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Campanula sp. Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Dianthus carthusianorum L. Güngör Salman |
2 Eklenti(ler)
Yer: İzmir-Kemalpaşa
Mevsim: Sonbahar Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim arkadaşlar ? Üzüm gibi bi meyvesi var. Zehirli olup olmadığını bilmiyorum. Teşekkürler Solanum nigrum ( Köpek üzümü ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? (Sarmaşığı soruyorum ;)) Teşekkürler. Hedera helix Güngör Salman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili SDurul, teşekkür ederiz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Lythrum salicaria Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. epilobium hirsutum Rahşan Yıldırım |
1 Eklenti(ler)
Mevsim: Yaz Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Typha latifolia Güngör Salman |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025