![]() |
1 Eklenti(ler)
bu çiçeği olan ağacı kuşadası merkez sahilinde gördüm adını merek ettim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Silifkede gördüğüm,resimdeki ağacın adını merak ettim,bilenlerden adını öğrenebilirmiyim.
Eklenti 255019 Eklenti 255020 Eklenti 255021 |
Uysal01 Ağacınız Hint Yağı Bitkisi deninen bir tür.. Ayrıntı için TIKLAYIN..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2-Ceratonia siliqua ( Keçiboynuzu ) |
Alıntı:
Menengiç çiçeği ve meyvesi ağaçların gövdesinde olmaz. Tamus communis ise çok narin yapılı bir sarılıcıdır. |
Alıntı:
Kırmızı meyvelerin tadına baktınız mı? Çok çekici görünüyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarmla, |
Alıntı:
2- Schinus molle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba sayın feyzon
Forumda dolaşırken, cevap verdiğim sayfaları kontrol edeyim dedim sizin yorumunuzla karşılaştım...! Evet sayın feyzon haklısınız, sizin uyarınızdan sonra daha dikkatlice inceledim armut olması daha muhtemeldir. Dikkatinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum. Sayın k_donmez'den armut olarak düzeltilmesini rica ederim. |
4 Eklenti(ler)
çam sevdiğimi duyan bi arkadaşım incelik olsun diye gökovada bulduğu dikenli küçük bir fidanı söküp getirmiş kökü sağlam ama toprağından ayrıldığı için ya tutmazsa diye korkuyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Acaba fotoğraftaki fidanların adı nedir?
Teşekkür ederim. Eklenti 260256 Akdeniz selvisi -Mezarlık selvisi (Cupressus sempervirens) olabilir mi? |
1 Eklenti(ler)
Acaba fotoğraftaki fidanın adı nedir?
Teşekkür ederim. Eklenti 260263 Toros sediri (Cedrus libani) olabilir mi? |
Bu zeytinin türü ne?
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Fotoğraflarda görünen zeytinin türünü bilebilecek kimse var mıdır? Ayrıntı eylül ortasında, diğeri aralık başında çekilmiş. Aynı ağaç değil. Aynı tarladaki ağaçlar. "Yağlık zeytin" demişlerdi alırken. Bütün bilgimiz bu. Aralıkta ağaçlar üzerinde kalmış yarım kilo kadar zeytini 17-18 gün tuzda beklettik. Hoş bir kahvaltılık oldu. (Yavrusu kuzguna anka kuşu gelirmiş misali, kim bilir, belki de bize öyle geldi:rolleyes:) Eklenti 260579 Eklenti 260580 |
Alıntı:
2-Yalancı karabiber Latincelerini bilmiyorum |
3 Eklenti(ler)
İyi günler,bu ağacın adı nedir üzerinde meyvası var,elmaya benziyor sanki,çekirdeklerini eksem filizlenirmi:confused:
Teşekkür ederim...... |
Alıntı:
Yanlış isem diğer arkadaşlar düzeltecektir. |
Bir bilene soralım bu bitki nedir ?
3 Eklenti(ler)
merhaba,
halil bey gönderdiğin ikinci paketteki , 1 numara tohumlar ve kapsüllerin resimleridir. bilenler varsa ismini yazsın lütfen teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
13 numaralı tohumların kapsüllerini aynı kavanoza eklemiştim
ağacının resmidir.Tohum kapsülleri 3 bogumludur. her boğumda bir mercimek büyüklüğünde siyah tohum vardır. bu ağacıda bilenler yazsın lütfen |
Aşağıdaki uygun başlıklardan birinde sorularınıza daha çabuk yanıt alabilirsiniz.
Bu Bitkinin Adı nedir? - agaclar.net |
Birinci resimdekiler Zakkum,ikinci resimdekiler keçi boynuzu ( harnup) olabilir mi? Gerçi harnup ağacı daha gösterişli olur ama resimlerden üzerindeki meyvelerini tam anlayamadım.
|
Alıntı:
çok teşekkürler. 2. resimdekiler için daha detaylı fotlar ekleyeceğim. yardımlarınızı bekliyorum. tekrar teşekkürler |
Halil beye teşekkür ederim.
Açtığım bu konuda, Detaylı bilgilendirme aldığım için konuyu kapatabiliriz. teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025