![]() |
Alıntı:
Kış yasemini (Jasminum nudiflorum) olabilir ama: Dediğim gibi çiçekleri hiç anlayamadım. İkinci resimde altlardaki çiçekler ise yasemine hiç benzemiyor :) Daha net bir fotoğraf var mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama bana sanki üstte görünen ağaçlar mavi ladin gibi görünmedi. Yaprakların üstteki ağaçlara ait olduğundan emin misiniz? |
Alıntı:
|
Nilgün Hanım fotoğraftaki ağaç Mavi Ladin ağacıdır. :)))
|
Alıntı:
(Tohumunun fotoğrafı var mı elinizde - tam türünü tahmin için?) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nilgün Hanım fotoğrafını gönderdiğiniz ağacın türü ELWODİ diye geçer. Mazı türlerinde olduğu gibi bir gelişim gösterir. Daha çok top mazıya benzer gelişim gösterir. Fazla boylanma gösteremez, enine ve boyuna bir gelişimden bahsedilebilir. Orman olarak fazla rastlanmaz, peyzaj amaçlı kullanılır. Bahçe sınırlarını belirlemek için, set oluşturmak için kullanılabilir. Çok hoş bir görünüm ve gelişim gösterir. Birden fazla gövde oluşturabilir. Herdem yeşil kalır.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bir Agac mi:confused: Cali mi:confused: adi nedir acaba:confused:
|
3 Eklenti(ler)
Bu limon fidanını annemin bahçesinden 2 ya da 3 bahar önce alarak sakısya geçirdim. Kiracıları saksı ile almışlar, aldıkları zaman üzerinde limon varmış, sonra bahçeye dikmişler o zamandan beri limon vermemiş ve bahçede harap olmuş. Özellikle geçen bahar ile birlikte iyi bir mesafe aldık, yapraklandık, yeni gürbüz bir sürgün bile büyüttük,bu sene çiçek açmasını umuyorum.
Ama türü hakkında hiçbir bilgim yok, bana limonumun hangi cins olduğunu söyleyebilir misiniz ? |
Alıntı:
|
Meyvesini hiç göremediğim minik dikenli limonumun cinsini hala merak ediyorum, bkz. 100 nolu mesaj ;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu ağacın adı nedir? Avokado olabilir mi? :mad:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Ağacın Adı Nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun)
1 Eklenti(ler)
Bu siyah küçük meyveleri olan ağacın adı nedir?
|
Bu Ağacın Adı Nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun)
2 Eklenti(ler)
Bu ağacın adı nedir?
|
Cupressus Macrocarpa Goldcrest, Limoni Servi Olabilir mi ? (Referans : Google)
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu ağaç büyük olasılıkla Picea Abies Pendula (Sarkık Batı - Avrupa Ladini) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025