![]() |
Bu bitkinin türkçe adı ne?Türkiye'de yetiştiren varmı?
3 Eklenti(ler)
Uzun zamandır aradığım bu ağaç türünün türkçe adını bilen veya yetiştiren varmı(en azından tadını bilen varmı? Latince ismi:
Decaisenea Fargasii Eklenti 355616 Eklenti 355617 Eklenti 355618 meyve içini,çiçeğin şeklini ve ağacını gören yerel ismini bilen varsa çok sevinirim.[COLOR="black"][/COLOR] |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim,latince ismi buldum fakat kırmızı yapamıyorum bir türlü.
Siz yediniz mi tadını merak ediyorum?dikmek istiyorum bende. |
3 Eklenti(ler)
arkadaşlar merhaba bu bitkinin ismi nedir ilgilenebilir misiniz acaba benim için çok önemli (çünkü bir peyzaj'çıyım fakat tanımıyorum o yüzden önemli diyorum.)
|
ikinci bilmediğim
3 Eklenti(ler)
:((
|
arkadaşlar gerekli yardımlarınızı bekliyorum
|
Alıntı:
Yeşil taflan Mehmet |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/calilar/3389.htm Mehmet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Taflanda diken yoktur.Şimşirde de olduğunu sanmıyorum.Dikenli olduğuna emin misiniz ? Aşağıdakilerle karşılaştırın.
Şimşir - Buxus sempervirens Eklenti 355855 Yeşil Taflan - Euonymus Japonica Eklenti 355856 Mehmet |
evet evet bu o çok teşekkür ederim aydınlattığınız için.
dikeni başkasıyla karıştırıyorumdur buxux sempervirens doğrudur aynısı evet çok teşekkür ederim ya :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu ağacın adını bilen var mı?
Bu arkadaş, Kadıköy Bahariye Caddesi boyunca dikilmiş. 5 - 6 metre boyunda, herdem yeşil. Tacı, aşılı akasyaya benziyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Selamlar |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Anıtkabir bahçesinde gördüğüm bu ağacın adı nedir? Yoksa çalı mı? :o Teşekkürler.
Eklenti 359038 |
Alıntı:
Daha yakın bir çekim fotoğrafı var mı acaba, özellikle yapraklarının? |
Maalesef yok. :mad: Çimlere basılmasına izin vermemişlerdi fotoğraflarken. :confused:
|
alev agaci
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Farklılığı belirginleştirmek için mesajıma ilave resim yükledim. (Keşke baştan yapsaydım) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ligustrum'a yaprakları, oya ağacına formu benziyor. Yapraklarının nispeten belli olduğu ekli fotoğrafa bakarak tekrar görüş bildirebilir misiniz? Selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Selamlar |
Ben de bu küçüğün ismini öğrenmek istiyorum.Acaba ismi nedir ?
1 Eklenti(ler)
Görüntüsü çok ama çok güzel. Sanırım çamgiller familyasına ait. Şimdiden çok teşekkürler. :D
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025