![]() |
4 Eklenti(ler)
selam nanemın yanında oylece duruyordu kıyamadım diktim belkı ot turudur ama dedimya kıyamadım ;)dursun dedıgım bu bıtkıyı bılen varmı çiçek açacakmış gibi halı var
|
3 Eklenti(ler)
bu salon bitkisinin adını bilen varmı aldıgım arkadaşım bana beyaz çiçek açıyor dedi ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
harika adını siz yazınca nete baktım arkadaşımın çiçeği bunun aynısı çiçeksiz olanı çiçegide süpermişş :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) kış hanımelisi bu çiçeği bende sormuştum, kışın çok güzel kokan çiçekler açar. Bildiğim birşey çıktı sanırım :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn. ilksenozturk 297 numaralı mesajda sormuş, benim bitkime benzettim aynı olabilir de, olmayabilir de fakat benim bahçemde de çıkmış olan fotoğraftaki bitki acaba çiçek mi, ot mu merak içindeyim.
Tanıyor musunuz? |
Alıntı:
|
Gazania rigens
|
1 Eklenti(ler)
Yaprakları menekşe yaprağı yapısında ama daha iri olan bu çiçeğin adı nedir?
|
hberbul bitkiniz Gloxinia.. (bardak menekşe)..
|
Alıntı:
|
Sakagün bitkiniz sanırım.. Clerodendrum thomsoniae
|
Alıntı:
Fesleğen (Reyhan) |
nelineli bitkiniz http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...ulent/3480.htm
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın arkadaşım
ilgili bitkinin ismi doğru halk arasında silcan ,gıcır dikeni,zilcan ve benzeri bir cok ismi var kırmızı vişneye benzer meyveleri oluyor genç sürgünleri sebze olarak kullanılıyormuş. |
Alıntı:
|
iyi gunler bu mevsimde cicek acan bir bitkidir
2 Eklenti(ler)
yardimlariniz icin tesekurler
|
Tutmos bitkiniz http://www.agaclar.net/forum/calilar/12449.htm
|
Sn. Lavanta bir yanlışlık olmuştur üzülmeyin.. Bazen istemeden tohumlar karışıyor.. Seneye denersiniz..
|
Sn Selis teşekkür ederim ilginize..Ama çok üzüldüm gerçekten , her sabah ilk işim balkona koşup onlara bakmak oluyor..Merak etttiğim bu bitki nedir ?..
|
Stifna, Giritliler yiyor onu.
|
3 Eklenti(ler)
bu çiçek 10 yıldır bende 1 yıl açıyor diğer yıl açmıyor
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025