![]() |
Bitkiniz kadife çiçeğidir.
|
Bir karanfil türü mü oluyor?
|
Kadife ayrı, karanfil ayrı. Her ikisi de başlı başına ayrı bitkilerdir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Sabah :)
Çok teşekkür ederim. Arama yapınca resimleri buldum, şimdi de bakımları ile ilgili detaylara bakacağım. İyi günler... |
Alıntı:
Bu konunun adını ve dolayısıyla ilk mesajını okumamış gibisiniz... Öğrendiğiniz adı, soru mesajınıza yazmanız gerekiyor mu? Cevap veren arkadaşlar, yaptığınız bu yardımı işe yaramaz bilgiye dönüştüren arkadaşların sorularına cevap vermeyin ve kendilerini uyarın. Çünkü isimleri yazılmamış bitkileri ve sizin aslında verdiğiniz cevapları, "işe yaramaz bilgiler" anlamını verebileceğim sayfaya taşımak zorunda kalıyorum. |
Sayın Malina,
Sitenin kullanımını yeni yeni öğreniyorum. Hatta bazen zorlanıyorum. Neticede Sn. Sabah'ın bitki adını yazınca da nezaketen teşekkür ettim. Yine de yanlış yere veya başlık altında bulunduysam da özür dilerim. İyi günler |
1 Eklenti(ler)
Bu güzel çiçeğin adı nedir? Teşekkürler..
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını çok merak ediyorum. Nedir, nedir? ;) Teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
Bu papatyaların belli bir adı var mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forumda doğru yerdemiyim bilmiyorum. Yanlış yerdeysem nasılsa malina müdahale eder nasılsa :-)
Merhaba Arkadaşlar ; Kızım Güney Afrikadan gelirken üç çeşit çicek tohumu getirdi. İnternette bir araştırma yaptım ama Türkçe bir bilgiye ulaşamadım. Tohumlar şunlar : L.S. CORDIFOLIUM (nutas), PROTEA COMPACTA, PROTEAS (GEMENG). Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşır mı ? Teşekkürler |
Bu bitkinin adı nedir?
3 Eklenti(ler)
Sadece böyle yeşil yaprakları olan kadifemsi, üzeri biraz tüylü narin bir bitki. Ama adını bilmiyorum :(
Bana yardımcı olur musunuz? lili_bdm |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tohum paketlerinin fotoğrafları eklerde.. |
Sayın DilSe alt türünü bilemeyeceğim ama muscari olarak arama yapabilirsiniz.
|
Sayın sariefe,çok çok teşekkür ederim.:)
Dediğiniz gibi Muscari olarak arama yaptım ve karşıma direk mavi çiçekleriyle çıkıverdi.:)Ben Muskarileri beyaz olarak bilirdim ve çiçek şekillerine hiç dikkat etmemiştim,beyazıyla da aynı türmüş.Muscari botryroides.Sarı çiçekli olan türü ise Muscari macrocarpum Çok sevindim gerçekten.Tekrar teşekkürler.:) |
Tavşancıl Otu Heracleum sp.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adını bilen var mı? Yosun gibi bir şeydi, yeri sarmış. Yakından pek güzel. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Güngör Salman :)
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda kendiliğinden çıktı, tohum atmış da olabilirim karıştırdım. Adını bilen varsa sevineceğim.
|
Alıntı:
Vildan hanımcığım Campanula-Maviş sanıyorum:) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025