![]() |
Alıntı:
|
bu bitkinin ismi nedir?
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bu Çiçeklerimin,isimlerini öğrenmek istiyorum.
İsimlerini bilen Arkadaş'larımın yardımını bekliyorum. |
Sayın Missmenas ilk fotoğraftaki çiçeğiniz kış ortancası,ikincisi ise rex begonya. güle güle büyütün:)
|
Sevgili missmenas; ilk resim kış ortancasının latince ismi (Bergenia cordifolia). Almanya da tüm bahçeler de vardır.Soğuklara çok dayanıklı bir bitki. Taş bahçe düzenlemelerinde de kullanılır.
|
Son resimdeki yeşil yapraklı bitki ise Dracaena deremensis ailesinden. Selamlar.
|
Teşekkür ederim, Günebakan ve Karalale.
Bu kış ortancası yazın bile çiçek açıyor:p |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
http://img585.imageshack.us/i/123bc.jpg/http://img585.imageshack.us/i/123bc.jpg/
bu çiçegin ismini ögrene bilirmiyim şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Yaprak begonya- begonia rex |
Alıntı:
|
Benim sorduğum bitkileri tanıyan yok mu?
http://agaclar.net/forum/showpost.ph...&postcount=309 |
Sayın ykolko; fideler daha çok küçük. İlki sanki sarmaşık türü gibi geldi bana, ikinci ise sarı papatya gibi açan bir bitki. Bulursam adını yazarım, bence ikisini de sakın sökmeyin. Biraz daha büyüsünler,o zaman belki isimlerini bilen çıkar. Biraz sabır.... :-)))
|
Teşekkürler sayın karalale sözünüzü dinleyip bahar'a kadar bekleyeceğim.
|
merhaba
1 Eklenti(ler)
arkadaslar bendeki bu cicegin begonya oldugunu biliyorum ama ne tur oldugunu bilmiyorum yardimci olurmusunuz?tesekkurler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkürler... sayın Güngör Salman.
|
merhaba
5 Eklenti(ler)
arkadaslar ismini bilmedigim ciceklerimi sizlerle paylasiyorum bileniniz olursa cevaplarsa cok sevinirim tesekkurler.
|
Sayın nobel7; 1. bitkiniz; gümüşyaprak (Senecio maritima) 2. ve 4. bitkiniz telgrafçiçeği (Tradescantia zebrina) 3. bitki; Parlakmustafa (Plectranthus australis) 4.bitki Kalanşo (Kalanchoe) güle güle büyütün......
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Seramda kendiliginden çıkan bu bitkinin neoldugu hakkında arkadaşımla yorum yaparken.olay büyüdü ve epeyce yüklübir iddia ya neden oldu.Ben begövil oldugunu söyledim.kaybettimmi acaba nedersiniz..( resim oldukça kötü biliyorum olanaklar dahilinde çekilen en iyi resim bu)
|
Alıntı:
|
Almanya'dan bir çiçek..Adı nedir?
2 Eklenti(ler)
Merhaba;
Belki size çok tanıdık gelebilir ancak ben bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Mayıs ayıydı ve hava oldukça soğuktu. Üzerindeki yüzlerce çiçekle aklımı başımdan aldı. Bu durumda Ankara iklimiyle uyumlu olacağını düşünüyorum..[ATTACH]Eklenti 189400[/ATTACH] Eklenti 189398 |
1 Eklenti(ler)
|
çiçeğiniz açelya..ama hangi türü bilmiyorum
|
|
Teşekkür ederim ...Bana da biryerlerden tanıdık gelmişti zaten :)) Orman gülüne bakarken çiçeklerinin daha top görünümlü olduğunu farkettim. Bunda çiçekler heryere saçılmış durumda ve daha bodur.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025