![]() |
1 Eklenti(ler)
başka bir resim.Acaba yabani bir orkide mi?çiçeçci ismini bilmediğini söylediÇok hafif bir kokusu var,belli belirsiz...
|
Erguvan mı?
3 Eklenti(ler)
Geçen sene Atatürk Orman Çifliği'nden son kalan fidanı erguvan diye satın almıştım. Pencerenin dışında, saksıda duruyor. Kışın içeri almıştım. Çok güzel çiçek açtı. Henüz yapraklanma pek yok. Gerçekten Erguvan mı acaba?
|
Erguvan olmadığı kesin, sanırım Japon Ayvası ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Az önce Japon Ayvasının çiçekli fotoğraflarına baktım da internetten. Haklı olabilirsiniz. Ben de tereddüte düştüm şimdi.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar
bu bitki bahçemde kendiliğinden mi çıktı yoksa tohumlarım danmı karıştı emin değilim ancak ,adını söylerseniz gitmesine veya kalmasına karar vereceğim teşekkür ederim. [ATTACH]Eklenti 209119[/ATTACH] |
Alıntı:
|
çooook teşekkür ederim bahçede köpeğim vardı ve bir çok bitkimi yiyor hemen sökücem
gerçekten binlerce kez teşekkürler |
5 Eklenti(ler)
Merhaba. Resimleri cok küçütmüşüm aa genede anlasılıyor.Bunlar ne çiçegidir.Teşekkurler.
Eklenti 209590 Eklenti 209591 Eklenti 209592 Eklenti 209593 Eklenti 209594 |
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bahcemde kendiliginden yetisen ve üzerine bir sürü siyah bit toplayan bu cicek nedir acaba?
|
[QUOTE=sevgice;799345]Merhaba. Resimleri cok küçütmüşüm aa genede anlasılıyor.Bunlar ne çiçegidir.Teşekkurler.
İlki Alacalı nane, Mentha variegata |
Alıntı:
|
Alıntı:
4- Chaenomeles Speciosa (Bahardalı , Japonayvası ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Hebe pagei= Hebe |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin ismi nedir? ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Philadelphus Coronarius (Filbahri , Limon Çiçeği , Yalancı Şakayık ) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025