![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mehmet Bey bitkiniz http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...ileri/5022.htm olmalı..
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir?Bahar dalı dendi ama emin değilim.
|
Begonvile benziyor..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Gövdesi de dikenli..
|
Sevgili selis , Japon ayvası bunlar:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tohumla uğraşmayıp çelik almak daha mantıklı o zaman.. Teşekkür ederim :) Alıntı:
|
Beklemek lazım demekki, ama bu bitki kışı kar altında -7 derecede geçirdiğine ve banamısın demediğine, güneşten de pek hazzetmediğine göre yeni bir cins begonvil mi buldum acaba?
Kesin sonuç için bekleyeyim artık. Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar, sayfalara bakındım ama göremedim. Bu iki bitkiyi arkadaşım hediye etti, nasıl bir bakım uygulayacağımı bilmiyorum? İsimleri nedir bu güzellerin? :confused:
Eklenti 330180 |
Açık yeşil olan Buz çiçeği..
Diğeri çok uzak anlayamadım.. Acem halısı olabilir.. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sağ arkadaki sedum rubrotinctum gibi görünüyor... Ben de adını sevgili Gilan'dan öğrenmiştim. Bende ki (cemo'dan gelmişti) sürekli ayırıp dağıttığım halde iyice azman olan sedum rubrotinctum resmini ekliyorum... |
Sayın İhtiyarHakan,
Yaprakları limon gibi kokuyorsa Aloysia Triphylla olabilir. |
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu sokaklarda sürekli diktikleri bitkinin adı nedir nedir?
|
Alıntı:
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Saksının kenarındaki iri yapraklı bu bitki nedir? Kendiliğinden çıkmış olabilir veya ben tohum ekip unutmuş da olabilirim.:o
|
Yaprak sayıları da aynı.. Cevize benziyor..
|
benimkini niye kimse yazmıyor? succulent midir ki?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 332339
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/yerortu...ilar/16297.htm Her zamanki gibi doğru sevgili jineop...;) Sevgiler |
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adını merak ediyorum. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. Fotoğrafta çok net değil ama bu bitkinin yaprakları zamanla gövdesini oluşturuyor. Ve dallarında herhangi yaprağı yok aynı zamanda yapraklarıda çiçek şeklinde.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025