![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ektiğim tohumlardan biri çıktı diye sevinsem mi (gönlümdekidir umarım:rolleyes:). Nedir acaba bu?
Eklenti 307064 |
1 Eklenti(ler)
Bir de bu var. İki saksıda gördüm. Sanki tanıdık geliyor ama ot mu, yoksa tohum mu çıktı anlayamadım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çelik olarak aldığım bu bitkinin ismi nedir?
Eklenti 308601 DRACAENA MARGİNATA COLORAMA ( jineop'a teşekkürler) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili jineop, her iki mesajdaki bitki de tomurcukta. Açtıklarında tekrar değerlendirelim. Sevgiler... |
Bu bitkinin adı nedir?18.06.2012
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? 18.06.2012
Buz Çiçeğiymiş.. |
Eklenti 310119
Eklenti 310120 Bu Fotoğrafları bu gün birinin bahçesinden çektim. Bu liliumun cinsini merak ediyorum. Ayrıca bir şey daha. Yakından koklandığında oldukça ağır ve yoğun bir kokuya sahip. Az uzaktan koklandığında ise kokusu hoş geliyor. Bana göre ıhlamur kokusunu çağrıştırıyor diyebilirim. |
Alıntı:
|
Merhaba Sayın Jineop,
öncelikle verdiğiniz yanıt için çok teşekkür ederim. Ancak yanılmıyorsam ben asiatic liliumların genelde kokusuz ya da hafif kokulu olduğunu biliyorum. Ancak bu çok yoğun kokulu. Bu liliumlarda benzerlik çok fazla oluyor. Asiatic olduğundan eminmisiniz? |
En iyisi ben kendi soruma kendim cevap vereyim. :DBoşuna dememişler. İnternette arayan mevlasını da bulur belasını da diye.:D Aradım ve buldum. Bunun cinsi Easter Lily 'Snow Queen' - Lilum longiflorum imiş.
Plant Talk » 2011 » July » 01 | NYBG http://www.nybg.org/plant-talk/wp-co...snow-queen.jpg |
Şimdi ise bana yeni bir iş düştü. Bu liliumun soğanından benim bahçeye yer değiştirme işi.:D Yanlış anlaşılmasın çalmıyacam haa, sadece yer değiştirecem.:D:D:D
|
Alıntı:
|
Evet... buz çiçeği
|
Alıntı:
|
Alıntı:
diyorsunuz ki yani limon hurma elma vb. gibi seyler degil. halla halla :) bakalım biraz büyüsünde.. |
Bamya ektiğimi zannediyordum... bu bitki ne olabilir ?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025