![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar iştahlı olunca ve ot gibi durmadığı için büyümesine izin verdiğim ve büyük saksıya aldığım x bitkisinin ne olduğunu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar... Bu çiçeği bir tanıdık Gaziantep'ten getirmiş. Yaprakların alt kısmı bordo damarlı ve tüylü tüylü. Araştırdık ama adını öğrenemedik. Nedir acaba bilen var mı?
Eklenti 313838 Eklenti 313839 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Eşimin bana aldığı ve çok beğendiğim bir çiçek. İsmini bilen varsa çook sevinirim :) Eklenti 314726 |
2 Eklenti(ler)
Sayın Neynep
Bir kaç hafta önce Ağaç AŞ.de görmüştüm. Eklenti 314802 Etiketinde Tilki Kuyruğu yazıyordu. Eklenti 314803 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gçakar cevabınız için çok teşekkür ederim. Tilki kuyruğu diye araştırınca bir akvaryum bitkisi çıktı karşıma. pek birşey bulamadım. daha sonra tesadüfen adının "horozibiği püskül" olduğunu da gördüm. ikisini yazınca da bu bitki çıkıyor görsellerde. tam anlamadım ama aslında bakımıyla ilgilenmem gerektiği için araştırıyorum. ve ne yazık ki pek birşey bulamadım. ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Sayın Jineop:)
|
Jineop teşekkür ederim. çok faydalı oldu gerçekten
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Daha önce de sormuş ancak yanıt alamamıştım. Yeni fotolar ekliyorum. Dallarda yaprakların arasında akasyagillerdeki gibi dikenler var. Çiçeğini meyvesini görmedim. Kışın yaprak dökmüyor.
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Tohumdan mı çıktı yoksa bir yerden alıp çelikledim mi anımsamıyorum. 2 seneden fazla oldu, çok yavaş büyüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu fotoğraftaki beyaz olan minik ve ondan biraz daha büyük olan çiçeklerin ismini öğrenmek istiyorum.Tohumlarını aldım ismini yazamadım:))
Elimde kalan en net fotoğraf bu maalesef. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Portakalın yaprakları daha koyu renklidir. |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pachysandra terminalis, tam tersine gölge alan bitkisidir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025