![]() |
Bu armut ağacının cinsi nedir acaba? Teşekkürler.
http://a1201.hizliresim.com/t/d/1rhfj.jpg Gece sordum sabah cevap aldım çok teşekkür ederim. Galiba deveci armudu demiş. Sayın Jezebel isimli üyemize teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir arkadaşlar minik açık pembe çiçek açıyor bol tohum veriyor çok yıllık ve soğuğa dayanıklı arap saçı gibi saksıdan taşıyor bendeki daha çok küçük ..:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Jezebel;899097]Bu bitkiyi tanıyan var mı :confused:
Sevgili Jezebel, Gentiana sino-ornata olabilir. :-) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Teyzemin bahçesinden...
Adını öğrenebilirsem, çiçek hakkında bilgi edinip yetiştirip yetiştiremeyeceğime bakacağım,elimde biraz tohum var. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
Resim 14.01.2012 tarinde Antalya'da çekilmiştir. Güneyi tamamen kapatan bir duvarın dibinde kendiliğinden yetişmiştir.10-15 cm yüksekliğindedir. Arisarum vulgare... Teşekkürler: lir Ağaç Dostu |
Alıntı:
|
sedum spurium
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
sizin zannettiklerinizle Yener Beyin bitkisi benzememektedir. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Üstadlar acil yardım çiçeğimin türünü bulamadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim. umarım doğru yere konuyu açmışımdır,yanlışım varsa kusura bakmayın lütfen.
Eklenti 265042 |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim.
|
Sayın Lir
1 Eklenti(ler)
iyi günler
Yardımınıza ihtiyaçım var Resimdeki bitki yazın gayet güzel fakat kışa girerken saksıda sıfırlanıyor Açaba senelik mi ve ismini riça ediyorum Teşekkür eder Neşeli günler dilerim |
Alıntı:
|
Sayın Lir
Teşekkür eder iyi günler dilerim
|
1 Eklenti(ler)
Sanırım bir ardıç türü, iğneleri yumuşak, bitki dışarda bulunuyor. Skannerda tarandığından iğneler yayvan gibi, uzaktan bakınca iğneler dalın etrafında silindir oluşturacak şekilde homojen dağılım gösteriyor. boy yaklaşık 40-50 cm. daha fazla büyüyormu bilmem.
Eklenti 265174 Sağlıcakla kalın |
Alıntı:
1-toprak nemi devamlı suratle var ise bitki zaten besleniyorum düşüncesiyle çiçek vermez yani nesil aktarmak için çaba harcamaz. 2-eğer ortam 20'C nin üzeri bir ortamda ise çiçeklenme için uyuklama dönemine girereme olayı gözlenir.oda sıcaklığının altı şartlar uygun olacaktır.yalnız bol aydınlık olmasına dikkat edin. umarım bilgiler işinize yarar !!! |
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bu çiçeğin adı nedir? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Sayın kartal124, bana kalırsa sorduğunuz çiçekler Gerbera...
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025