![]() |
1 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir ? ölen hercai menekşemin saksısında kendiliğinden büyüdü...Eklenti 256704
|
Alıntı:
|
452 nolu mesajdaki sorumu tekrarlıyorum, lütfen bir bilgisi olan varsa söylesin ev mi sıcak geldi anlamadım hızla döküyor dikenli yapraklarını.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cevap için çok teşekkür ederim. |
leptospermum a daha çok benziyordu, mine mine papatya gibi çiçekleri vardı, yaprakları beyaz, ortası koyu kahve, keşke çiçekli haliyle çekseydim, yinede cevabınız için çok teşekkür ederim. Birde etiketinde ..... orchid yazıyordu ama ilk kelimesini hatırlayamıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarımla. |
[QUOTE=Jezebel;883164]Selam,
bunu tanıyan var mı:confused: [QUOTE] Ipomea batatas blackie sanırım. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim lir.
|
Alıntı:
Chamelaucium uncinatum - Google'da Ara |
Alıntı:
|
Merhaba,
şabon / şabbon/ şarbon benzer adlı ,güzel kokulu bir çiçek bilen varmı? Geçen sene babam, memleketten getirdiği tohumdan yetiştirmişdi. Koyu mor renginde, 50- 80 cm büyüklüğünde, toprağın 10-15 cm üzerinden itibaren ufak ve çok güzel kokulu çiçeklerle kaplıydı . Tohumları çok ufak (+-1mm) ve fasulye gibi tohumcukların içinde. İnternette bu isimler altında arama yaptım ama malesef hiç birşey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Selamlar, Mehmet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yardım
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin ismi nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, Teşekkürler,
Eklenti 258194 Eklenti 258195 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkini ismi nedir büyüyünce ağaçsı bir bitki olacak sanırım bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler .;);)
|
Çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025