![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Saygılarımla, |
Bu çiçeklerin adı nedir?
3 Eklenti(ler)
1. ve 2. Fotoğraf
Helianthus tuberosus 3. Fotoğraf Heliotropium europaeum Lir Sayın Lir'e teşekkür ederim. Saygılarımla, |
Ballıbaba-kekik türlerinin adı nedir?
5 Eklenti(ler)
1. ve 2. Fotoğraf
Origanum onites Lir 3. ve 4. fotoğraflar da Ballıbaba türünden aynı bitkiye aittir (fotoğraf Nisan ayında çekilmiştir). 5. fotoğraf bir kekik türüdür (fotoğraf Haziran ayında çekilmiştir). Fotoğraflar, İzmir'de çekilmiştir. |
Bu çiçeklerin adı nedir?
5 Eklenti(ler)
1. ve 2. fotoğraflar Ballıbaba türüne aittir.
3. Fotoğraf Zephyranthes candida (Beyaz zıpçıktı) Güngör SALMAN 4. fotoğraf bir tür çiğdem, 5. fotoğraf mor salkım gibi sarılıcı bir tür olsa gerek. |
Alıntı:
4- Colchium autumnale sanırım. |
Bu çiçeklerin adı nedir?
5 Eklenti(ler)
1. Fotoğraf Arabis Verna mı acaba?
2. Fotoğraf Syringa vulgaris Güngör SALMAN 3. Fotoğraf Tecomaria capensis Güngör SALMAN 4. Fotoğraf Grevillea juniperina Güngör SALMAN 5. fotoğraf Scilla Bifolia ile karıştırılmasın, ona benzer fakat farklı bir cins... Güngör Hanım'a teşekkür ederim... |
Alıntı:
3- Tecomaria capensis. 4- Grevillea juniperina. |
Alıntı:
Yine de bilen arkadaşlar, yardımcı olacaklardır. Saygıyla... |
Alıntı:
2-Heliotropium europaeum |
Jasminum fruticans
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
O zaman bu çiçeği Jasminum fruticans olarak adlandırabiliriz. Nisan ayında çiçeklenmiş... İlginize teşekkür ederim. Saygılarımla, |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir
|
Pembe Çiçek
2 Eklenti(ler)
Herkese merhaba;
Bir arkadaşımın hediye ettiği bir çiçeğin adına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Eklenti 255999 Eklenti 256000 |
Alıntı:
|
Sayın herbaryum, umarım iyisinizdir. Saygılar, sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir, yardımcı olursanız sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek çok güzel
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçeye dikebilir miyim ? |
Alıntı:
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Merhabalar Resimler kötü oldu kusura bakmayın. Bu bitkinin adı nedir acaba ?
|
1 Eklenti(ler)
|
Kurutulmuş Bitkinin adı nedir ?
Biyoloji ödevim için lazım olan bu bitki kurutulmuş halidir..İsmini ve türünü bulabilen ya da tahmin edenler yazarlarsa çok sevinirim (:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting |
Merhaba sayın isimbitki; resimler net değil ama ben Mine çiçeği ya da Yer Minesi diye bilinen Latince ismi: Verbena. Verbenaceae ya benzettim.
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba.
Fotoğraflarda meyvelerinin ham ve olgun hali görülen bu bitkinin adı nedir? |
Sayın Feyzan, sanırım bitkiniz Pittosporum Tobira...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1092011161.jpg
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1092011162.jpg Ve resmini eklemeye çalıştığım çiçeği mayıs ayında seradan almıştım, avustralya orkidesi yazıyordu üzerinde, çiçekleri çook güzel oluyor açınca , tam ismini bilemediğim için yani latince gerekli araştırmayı yapamadım, içeri aldım, iğnelerini dökmeye başladı, eğer adını öğrenebilirsem, araştırma yapacağım, teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025