![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu da karıştırdım, adını öğrenirsem ona göre yer bulacağım.
Eklenti 152538 |
Alıntı:
Sevgiler ;) |
2 Eklenti(ler)
Bu bitkilerinde adını yazarsanız iyi olacak, açıkta mı serada mı kalmalı öğreneceğim.
Eklenti 152539 Eklenti 152540 |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar afınızı rica ediyorum makina geziye gitmişti o nedenle toplu soru oluyor :o
Bundan bir tane var! Sıcak seraya dayanır mı? Adını yer kirazı olarak tahmin ediyorum doğru mu? |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Benim de bir tohumun başına gelmişti bu tam dedim hadi başını çıkardı ama sabaha bir baktım başı kopmuş sapı kalmış. O kadar kızdım ki
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üzüm değil, lif kabağı ile kutretnarı arasında düşünmek lazım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar |
3 Eklenti(ler)
merhaba benimde 2 sorum var 1.si saksımda çıkan bir bitki yabaniyse sökeceğim..
2.si yine saksımda çıkan asma türü bişey yabani olabilirmi atıp atmamakta kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. ilk 2 resim ota 3.resim asmaya ait teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
sorularıma cevap gelmemiş ama bi sorum daha var umarım bunu tanıyorsunuzdur?Buda saksıda çıktı dibinde sundavil vardı kurudu omu diye şüpheleniyorum ama tanımadığım için bişey diyemiyorum...
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bir paket biberiye aldım tohumları ektim ama bunlar çıktı .. Bu nedir?
|
Sn.Bloodflower
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=bloodflower;648270]Resimde 1 diye işaretlediğim bitkinin ya aquilegia(haseki küpesi) ya da polyanthus(gold lace) olması gerek. Çünkü sadece bu ikisini ekmiştim. Bunlardan hangisi ya da sadece yabani ot mu bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Çünkü internette çimlenme resimlerini bulamadım.
Sn.Bloodflower; Maalesef o saksıda Haseki Küpesi çimlenmemiş. Haseki Küpesi'nin çimlenmiş hali maydonoza benziyor, fotoğrafta da görüldüğü üzere.... |
Alıntı:
|
bu çiçeği tanıyan varmı
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık türü bir çiçek.Bir türlü adını aradığım kaynaklarda bulamadım.
|
Mum çiçeği değil mi bu?
|
Resimden seçebildigim kadarıyla( Clerodendrum thompsoniae-Kızılay çiçeği. )gibi geldi.
|
Yaprak yapısından yola çıkarak söylemiştim am sevgili Temaşanın söylediği doğru.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025