![]() |
Alıntı:
|
Orhan hocam çiçeginizin adı Achimenes aynısından bendede var sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çiçek yapısı tacca yı andırıyor tacca türleri arasında aramayı denedinizmi?
|
Baktım ama Tacca ya pek benzemiyor gibi.
|
Alıntı:
;) |
Alıntı:
|
Picea orientalis
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
bu bitkinin adını öğrenebilir miyim
1 Eklenti(ler)
Eklenti 239682 çiçeğimin adı cevaplananlarda varmış.Sonradan farkettim. Çok üzgünüm. İlgilenenlere teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu bitkiyi kışın dikmiştim bir turunç gil ama hangisi karar veremedim diktiğimide unuttum sizce hangisi seçenekler ise.
1-kumkuat 2-greyfrut 3-mandalina sizce bunlardan hangisi http://img829.imageshack.us/img829/3...1440963.th.png |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl buldunuz, çok merak ettim?...:)) |
Alıntı:
Sanıyorum siz hep arama yaparken cacao tree olarak yazdınız. Theobroma with red fowers yazınca karşıma çıkıverdi. Çok güzel bir bitki, sayenizde yeni bir bitki öğrendim. Bulursam söz sizin için alacağım. Sizin sevinciniz bana verdiginiz en güzel hediye. Sevgiyle... |
Alıntı:
Tohumu verdikten sonra bitki de kurudu. |
Alıntı:
|
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar adını bilmediğim bu iki bitkinin adını rica ediyorum
1.ci fotoğraf Saponaria officinalis (Sabun otu - Sabun çiçeği) |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fotoğrafta yapraklar ve gövde tam görünmediğinden yanılabilirim ama bitkinizin Crinum sp. olduğunu sanıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Umarım doğru yere yazıyorum bu çiçeğin ismini öğrenebilirmiyim?
|
Alıntı:
|
Sayın Üzüm,
Bende emin olamadım benziyor ama sanki farklıda bu nedenle fotoğrafları değiştirdim. |
Sayın tturt,
Yaprak, çiçek sapı, çiçek şekli, çiçek öbeğinin çıkış şekli, çiçeklenme zamanı ile Crinum'a benzetiyorum. (Alt türünden emin değilim ama "Crinum x powellii album" veya diğer adıyla "Crinum x powellii alba" olabilir.) İsterseniz bekleyelim; başka yorumları da alalım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025