![]() |
daha öncede bitki resmi gönderdim lütfen bana yardımcı olun bu isim konusunda
2 Eklenti(ler)
şimdiden sizlere teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu bitkide bana ege üniversitesinden bir arkadaştan geldi ismini bilmiyoruz....
2 Eklenti(ler)
yardımcı olursanız seviniriz.....şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar,
Forumda bir yerlerde gördüğümü hatırlıyorum ama bulamadım. Bu çalı türünün adı nedir? yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkür ederim :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sadece paylaş butonu olduğundan, mesajda düzeltemedim. Resmi tekrar yüklüyorum.
Çalının adı: Polygala Cevaplandıran: Sn. Orhan Özbilgiç. Teşekkürler Orhan Bey. |
Alıntı:
|
merhaba,
Sevgili Tohumcu Nilgun, bu sedum autumn joy diye hatırlıyorum, benim de var bu sevimli bitkiden:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu yabani bir ot mu yoksa yaklaşık 1 yıl önce başka bir saksının kenarına diktiğim pasiflora alata olabilirmi. Gerçi incelediğim pasiflora fideleri pek buna benzemiyordu ama yine de emin olmak istedim.
|
Bu bitkilerin adı nedir?
4 Eklenti(ler)
....
|
merhaba,
sevgili emrullah mutlu, ilk resimdeki Peperomia meridane. diğeri de Peperomia ama alt türünü bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar 143.mesajdaki bitki ile ilgili bir fikri olan yok mu acaba ? Teşekkürler.
|
Sayın Jineop ilginizden dolayı teşekkür ederim. Ama benzemiyor. Ben daha çok iğdeye benzetiyorum, onun çiçekleri sadece sarı. Yaprak yapıları uyuyor.
|
Sayın erken48 ben ilk bakışta feiko fidesine benzettim. Emin olamadığım için yazmadım.
Görsellerden bir bakın diyebilirim ançak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Tunaa bitkiniz Croton.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğrafta en önde yer alan bu bitkinin çiçekleri sarı açıyor.
Gümüş renkteki kadifemsi yapılı yaprakları olan bu bitkinin ismini öğrenmek isterim. Eklenti 388224 |
1 Eklenti(ler)
merhabalar,bu çiçeğin adı konusunda yardımızı bekliyorum saygılarımlaEklenti 388229
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025