![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sayın herbaryum. |
sayın herbaryum
teşekkürler bitkinin adını cevapladığınız için.. bir soru daha sorabilirmiyim endemikmidir? saygılarımla |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bu çiçeğin adı nedir acaba?
|
Alıntı:
|
selamlar,
kızımın bulduğu bitkinin adını sormuştuk. sayın jezebel ve bonsaicialim' in cevaplarından yola çıkarak isminin aristolochia cinsinden olduğunu öğrendim. Isparta üniversitesine yazdım resmiyle birlikte cevap onaylandı. bitkimizin adı aristolochia hirta (yılan otu, kabakulakotu,develiotu, lohusa otu) gibi isimleri var. Paylaşmak istedim. saygılarımla |
Alıntı:
Campsis radicans ilk aklıma gelen ama yaprakları çok parlak bunun,belkide foto çekiminden. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Ekteki bitkinin adı nedir acaba?
|
Alıntı:
|
Cevabınızı alınca lütfen fotoğrafın üzerine aşağıdaki gibi bilgileri yazınız.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bitkilerimin arasında kendiliğinden çıkan bu ince yapraklı bitkinin ne olduğunu bilemedim, acaba yabani bitki midir, adı nedir teşekkürler.
|
|
m..t sanirim bu bir siklamen
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Bu pasiflora'nın çeşidini bilen varmı Meyvaları yenirmi?
Yaprakları, çiçeği ve meyvası büyük ve hızlı büyüyen bir çins Yaprak yapısı Eklenti 415587 Eklenti 415588 Üç gün önce çektiğim resimlerde meyva yoktu, bu gün yaklaşık 6-7 cm büyüklüğünde Eklenti 415589 Meyvaları daha'da büyüyecek gibi Eklenti 415590 Meyvanın iç görünümü çekirdekler tam gelişmemiş Eklenti 415591 |
Passiflora edulis
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sayın Jezebel
Passiflora edulis olarak bildiğim, meyvasını yediğim Eklenti 415612 ve tohumdan (çekirdeklerinden) yetiştirdiğim bu Passiflora edulis aynı çinsmi Eklenti 415609 Eklenti 415610 Eklenti 415611 Önceki yüklediğim Passiflora edulis meyvaları yumurta (elipis) şeklinde. |
Öyle düşünüyorum, meyveler henüz olgunlaşmamış, zamanla o şekli alabilir.
Tabi % 100 emin olmak mümkün değil. Alıntı:
|
Alıntı:
Bitki uzakta değil komşu sitenin bize bakan bahçe ortak duvarında gelişmelerini hep birlikte paylaşımlarla izleyeceğiz. Açıklamalarınız için teşekkürler. Saygı ve selamlar |
Arkadaşlar,bu bitkinin adını acil öğrenmem lazım bilen var mı?
1 Eklenti(ler)
|
Yöremizde yetişen çalılar.
3 Eklenti(ler)
Bu bitkilerin adı nedir.
|
Arap Fulü, Ful (Clerodendrum Fragrans)
Alıntı:
|
Teşekkürler
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeni gine çiçeği, cam güzeli(impatiens)'nin bir hibriti. |
Alıntı:
|
Bu çiçeğin adını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesajınızda gerekli düzenlemeyi yapar mısınız? Aşağıdaki linkte ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz...http://www.agaclar.net/forum/487866-post1.htm Saygılarımla... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025