![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok benziyor,fotodan dikenleri var mı anlayamadım:) |
Teşekkür ederim...
|
bu bitkinin adı ne
1 Eklenti(ler)
selamlar,
deniz seviyesinden 1500 rakımda yayladaki güzelliklerden biri ama ismini bilmiyorum. |
Sayın jezebel ve bonsaicialim,
olabilir dediğiniz bitkilerin resimlerine başka sitelere baktım bizim bulduğumuz o türlere benziyor ama onlardan değil. Umarım ismini öğrenebiliriz. bu bitkide belki yıllar içinde yok olup gidebilir çünkü tarım arazilerinde görüyorum genel olarak. İlaçlamadır **** ekilen ürünün çapalanmasıdır derken yok oluyor. saygılarımla |
Salvia
1 Eklenti(ler)
Bir tür adaçayı, çok keskin bir kokusu var, mentolü andırır. Çiçekleri beyaz **** pembe olsa gerek. Bizim buradakiler o renk çünkü.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
4. Ranunculus |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok bitki paylaşıyoruz ama hiç cevap gelmiyor lütfen arkadaşlar bizim şu bitkilere bakıp tahminlerinizi yazar mısınız ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herbaryum hocam çok teşekkür ederim ama ben pek benzetemedim ingilizce açıklamasını okudum güçlü bir kokuya sahip diyor o kısım doğru. O halde tahminim ya bitki büyüdükçe daha çok o formu alıyor ya da yakın bir tür
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Yılda bir veya birkaç defa gördüğüm çiçeklerinin güzelliğinden dolayı özel olarak yetiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bir çiçek. Alt yapraklarına baktığınız zaman sütleğene benzer ancak çiçekleri arslanağzı çiçeğinin biraz daha iri ve değişik bir güzelliğe sahip. Çiçeğin alt kısmından haseki küpesinin uzantısına benzer iki tane çıkıntısı var. Ne yazık ki şimdiye kadar tekrar bulup tohumunu almak mümkün olmadı.
Eklenti 412681 Eklenti 412682 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim xamid |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn. Herbaryum, bu sitede olmanız ve bilginizi paylaşmanız gerçekten taktir edilmesi gereken bir nezaket örneği. Size teşekkür ederiz. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Resimde sağ tarafta siyah saksı içindeki bitkinin adını riça ediyorum
|
1 Eklenti(ler)
yakından
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı ne:confused: 8-10 metre boyunda bir sarmaşık.
1 ay önce üzerinde boru şeklinde sarı çiçekler vardı. Eklenti 413386 . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025