![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba;
Resimdeki bitki kendiliğinden saksımız da çıktı ve 2 yıldır limon diye büyütüyoruz. Acaba "limon" mu yoksa başka bir şey mi? bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıntılı bilgiyi konu başlıklarında bulabir, sorularınızı orada sorabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/turuncgiller/7719.htm http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...k-asi/1346.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bacopa sutera Ege' yi çok öptüm. Sevgiler. |
Alıntı:
sordugun bitkiyi Ezan Cicegi (Oenothera) diye biliyorum. |
bu bitkinin ismini öğrenebilir miyim, çok güzel ve ağır kokusu var. elimdeki örneğin resmini çektim. perlit ile üretmeye çalışıyorum umarım tutar. bitkinin ismini öğrenmeyi çok istiyorum :D
Foruma daha önce de bakmıştım ama bulamamıştım. şimdi tesadüf eseri gördüm. Adı:Melisa calısı , Kolonya çiçeği, Parfüm Çalısı |
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
Bu başlığa bakarmısınız:confused: |
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
Yelken çiçeğine de benziyor. İlk resimdeki çiçek de sanırım Yucca. |
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
gardenya? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar bunu endonezyadan getirdik galiba bir sukulent türü ama,
ismini bilen bir arkadaş bizimle paylaşabilir mi? |
Alıntı:
Sedum morganianum. |
1 Eklenti(ler)
|
Resmini çekmeyi unuttum.Tarif etmek istiyorum .Sarmaşık grubundan bir bitki yaprakları ebegümeceye benziyor .Fakat pürüzsüz bir yaprak yapısı var.Çicekleri kırmızı hafif kokulu ve çicegin yaprakları sap kısmından degilde yaprakların kenarından çıkıyor .Tohumları sapta 2 **** 3 lop şeklinde .... Çokta iyi tarif edemedim bilen var mıdır ?
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
|
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu cicekli bitki caliya benziyor.
Dallari ve kucuk cicekleri cok narin yapili. Boyu 1m. ya da uzeri. Yaprak ve govde fotografini cekmeyi unuttugum :( bu bitkinin adi nedir? |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kuşadası sahil şeridinde gelişi güzel boş alanlarda gördüğüm çalı türü bir bitki galiba ? Nedir acaba ? Saygılar.
|
Yol kenarlarında kendiliginden yetişen kırmızı , beyaz ve pembe çiçekler açan uzun boylu çiçeklenmeden sonra tohum oluşan bitkinin adını bilen var mıdır ? ( çiçekleri japon gülüne benzemektedir. )
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, yaklasik 50cm. boyunda,
cicek rengi acik yesil olan bu bitkinin adi nedir? |
3 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu renkli bitkiyi bir parkta gormustum.
Aslinda bitki daha parlak ve daha canliydi ama fotografta renkler biraz soluk cikmis. Yapragi guzele benzettigim bu bitkiyi Puren bitsinin yanina ekmisler. Iki turunde renkleri birbirine benzedigi icin cok guzel bir kombine olmus. Bu bitkinin adi nedir? |
Caryopteris X clandonensis
... diye buldum şu sitede: Iowa Master Gardener Newsletter - September 2012 |
Euphorbia pseudograntii (Synadenium grantii)
http://www.agaclar.net/forum/sukulen...htm#post664865 Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025