![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adı : Rus ortancası - Kısmet ağacı - Clerodendrum bungei |
1 Eklenti(ler)
Komşumun veridiği bu bitkiye kendisi ıtır diyor ama. Itırın yaprak yapısından farklı ve yaprakları kokulu değil. Adını bilen varsa lütfen yazabilir mi?
Eklenti 391808 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
|
4 Eklenti(ler)
Yer : Dere Mesire Alanı
Tarih : 18 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Çalı türü gibi olan bu meyveli bitki nedir acaba..? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
|
Hangi palmiye türü?
2 Eklenti(ler)
Geçen sene temmuz ayında vatanından (Antalya/Side) söküp suya koya koyduktan sonra Ankara'da zorla köklendirip saksıya diktiğim bu güzel palmiye türünün ne olduğunu merak ediyorum :)
Tahminen yelpaze palmiye ama sanırım küçük olduğu için anlaşılmıyor belki de başka bir türdür. Bu sıralar sürekli yaprak çıkarıyor :) hurmaların yanında baya büyüdü getirdiğim güne oranla. Eklenti 392175 Eklenti 392176 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
İsmi Hippeastrum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba bu çiçeği bugün gördüm. Kaya dibinde bulunuyordu. Rakım 100-120 m ama sahille arada belirgin bir iklim farkı yok. Nedir bu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, çiçekçiden aldım ancak adını bilmiyordu. Doğrusu bende ilk kez görüyorum. Bu fotoğrafı pembe küçük çiçek yazınca internetten tesadüfen buldum. Adını bilen olursa yarın da ilgili yere kendiminkinin fotoğraflarını eklerim ***.
|
merhaba,
Sevgili Tohumcu Nilgun,227 nolu mesajınızdaki bitki unutma beni çiçeği. |
Alıntı:
merhaba, Sevgili best 86, saxifraga/ taşkıran olarak biliyorum bu bitkiyi siz yinede bir kontrol edin. |
merhaba,
Sevgili Tohumcu Nilgun,226 nolu mesajınızdaki bitki obrizya bitkisi. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir acaba?
|
Alıntı:
|
Bu Bitkinin Adı Nedir?
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitki aldığım bir fidanın saksısındaydı. Şimdilik ayrı bir saksıda tutuyorum. Adını bilen var mı? Odunsu dalları var, yerden yüksekliği 5 ila 10 cm arası.
|
Alıntı:
Sevgili Ensclate, bu bir kalanchoe olmalı. |
kalanchoe diye düşünüyorum bende
|
Bu bitkilerin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
şimdiden teşekkür ederim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025