![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir,şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu çiçek nedir? 2 yıl önce Antalya Serik´te bir parkta görüp, fotoğrafını çekmiştim.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim bay Jineop.Türkçe bir ismi de varmı acaba?
|
Sevgili Jineop benim çiçeğimi bildiniz mi? Banada cevap verin lütfen çok merak ettim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın Kelebek çalısı Teşekkürler |
bu çiçek nedir?
1 Eklenti(ler)
koyu mor dal ve yaprağa sahip,eflatun çiçek açıyor.Sarkıyor.
|
Bu çiçek nedir?
2 Eklenti(ler)
mor ve pembe açıyor.Tohumdan ürüyor.Tek yıllık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
231 nolu resimdeki çiçeği bilen çıkmadımı yardıııııııım!
|
Sevgili Ayhat, net bir resmini tekrardan yükleyebilir misiniz acaba? Bir de soğanlı bir bitki galiba, yapraklarını kurdela çiçeğine benzettim ama...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
peki tekrar yükleyeceğim, soğan gibi gözüken yer, odunsu gövdesi, aslında belkide çok bildiğiniz bir çiçek, resmini yenileyeceğim, cevap için teşekkür ederim.
|
Merhaba,Antalya'da bir tesisin serasında gördüğüm,bir tür sarmaşık olduğunu düşündüğüm,oval yapraklı,yapraklarının üstü Topçu çiçeğine benzeyen altı ise göz alıcı mor renge sahip bitkiyi tahmin edebilecek kimse var mı ?
Türün ismini öğrenebilirsem resimini ve bilgilerini bu sayfaya ekliyeceğim.Şimdiden teşekkür ederim. Haftalardır aradığım ismi ne yazık ki foruma mesaj gönderdikten saniyeler sonra buldum.Aşkıma neredeyse kavuştum :) Bu güzelliğin ismi Zebrina Pendula 'imiş. http://d1212.hizliresim.com/14/l/h0wx6.jpg |
merhaba,bu bitki telgraf çiçeği/tradescantia zebrina ismi...bende de var çok arsız..bende bu yönünü seviyorum..
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin ismi konusunda bana yardımcı olur musunuz lütfen ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ARICININ GÜNLÜĞÜ 2012 POLEN AĞACI | Bereket TV
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir? Ankara da bir yerlerde gördüm ama tam nerde bilmiyorum. Rhus chinensis Sn.Kelebek Çalısı na ve Sn.Herbaryum a teşekkürler ========================================= Bu arada; Evodia hupehensis yani bee-bee tree (ARI AĞACI) diye bir ağacı da öğrenmiş olduk Sn.Bari ye teşekkürler |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025