![]() |
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun)
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 379103
Bu kaltus turu nedir, cicegi, meyvesi olur mu, asi cogaltma yapılır mı acaba |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın tk646 fazla bilgim olmamakla beraber ısrarla sorduğunuz için anladığım kadarıyla bitkiniz kamelya. Ama fotoğrafın net olmaması cevap vermekte zorluk yarattığını düşünüyorum. Siz kamelya gibi bakın derim. Kolay gelsin |
Sn.kudret bey. sorduğunuz bitki tam olarak benim kitabımda yer alıyor. Ama sanırsam ve yanlış değilsem sizin ki baya bir harap olmuş durumda kitaptaki tam adı Platycerium bifurcatum (geyik boynuzu)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Almanyali
Spraxis |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
pilosocereus azureus turune cok benzior.. Eklenti 379338 |
Alıntı:
merhaba, Sevgili gizsu, bu bitkinin ismi Spraxis. bende de var balkon başlığıma ekledim. sevgilerimle |
Alıntı:
merhaba, sevgili sero 90, bitkiniz kaktus olduğu için, bu kaktusun turu nedir başlığında sormanız gerekli, orda bilen mutlaka vardır. sevgilerimle |
merhaba,
Sevgili Tohumcu Nilgun, bu bitki campanula. sizinki katmerli, yalınkat olanı da var. sevgilerimle |
Alıntı:
Sarmaşık türünde bir bitkiyse meyvelerinin şeklinden Ficus Pumila olabileceğini düşünüyorum. |
Sayın üzüm, cevabınız için çok teşekkür ederim ama sarmaşık değildi ağaç formunda, yaklaşık olarak 3mt. boy 2-3 mt. eninde idi.:o
|
1 Eklenti(ler)
Bu soğanlı bitkinin adını öğrenebilirmiyim.? Geniş yapraklar ona ait değil.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sayın herbaryum
|
Alıntı:
|
Sayın jineop, çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim
Sevgili Jineop. |
Alıntı:
|
acil cevap aranıyor :)
1 Eklenti(ler)
bende bu hanımeli türünü sormuştum tam türkçe adı kış hanımelisiymiş :)
birde bu çiçeği bilen varsa rica edecem hemen yazabilir mi? hafta sonu net imkanım yok :) meraktan da çatlarım, hem bitki delisi hemde çatlağı hiç çekilmez sanırım :) |
Alıntı:
|
Bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri ruj çiçeğinin kapsülsüz hali; yaprakları tüylü; isteyen herkese verdiğim halde küçülmeyecek kadar arsız; yılın büyük kısmında çiçekli:) İsmini öğrenirsem 6 Nisandaki toplantıya getireceğim fideleri adlandırabileceğim. (Sevgili jineop, içimde yanıtı siz biliyormuşsunuz hissi var nedense :)) Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Biliyordum zaten sizden yanıt alacağımı. Şimdi sevgili meslektaşım, mümkünse site normlarına uygun olarak bu ismi ve kaynak olarak kendinizi yukarıdaki mesaja ekler misiniz? Ben ancak kör-topal foto yüklemeyi öğrenebildim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1006659-post257.htm |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025