![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
selam
Alıntı:
Selam Sevgi Hanım, konunun uzmanı değilim ama fotoğrafta görünen çiçekle ilgili bir tahminde bulunmak istiyorum,ters lalenin yaprakları bu fotoğraftaki çiçeğin yapraklarına göre daha canlı yeşil ve daha parlak oluyor, yapraklarının açık yeşil olması ve mat görünmesi nedeniyle ben bu çiçeğin (fritillaria persica) Adıyaman lalesi olması ihtimalini daha yüksek buluyorum..Saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir teşekkürler.
|
Sayın akçabardak,uzun zaman önce bir bahçede görüp sorduğumda,pelin otu demişlerdi.Ne kadar doğrudur bilmem.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
3244 nolu mesajımCevaplanmış, ögrendiklerini yazmayanların içinde kalmış devamındaki mesajları okudum ancak cevabını bulamadım. Tekrar sormak istedim.
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Ekteki bitkinin adı Nandina domestica (Cennet Bambusu)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yanılmıyorsam bu çalı Kurtbağrı / Ligustrum Vulgare. |
Alıntı:
Sorduğunuz bitki Sarı Çalı Papatyası / Euryops pectinatus olsa gerek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ...Selamlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın ipektuğçe lilium candicum olduğunu sanmıyorum, muhakkak zambakgillerden ama bizim buralarda mezarlık çiçeği olarak bilinir,gerçek adını öğrenmek istemiştim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
(kırmızı çiçekli cestrum (Cestrum elegans) Melisa, Kolonya çiçeği, Parfüm Çalısı |
bu çiçeğimin adı nedir? Yardımcı olur musunuz?
1 Eklenti(ler)
Eklenti 377965
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Plectranthus Australis - Parlak Mustafa Olabilir teşekkürler coskun8553 |
bu da ikinci ismini bilmediğim çiçeğim
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Büyükada'da gördüğüm bu bitki nedir acaba, ilk defa görüyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iki mesaj için de teşekkür ederim coskun8553
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir kaç gün önce bu yabani bitkinin adı nedir başlığı altında da sorulan bitki değil mi bu ? Sn. herbaryum yanıtlayarak Platycerium sp. olduğunu belirtmişti (ama mesajlar silinmiş) ve aynı fikirde olduğum için beğenide bulunmuştum. Hala aynı fikirdeyim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025