![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu Bitkinin ismini nedir aceba
|
Benim bitkiyi bilen çıkmadı galiba.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evdeki eski tohum
1 Eklenti(ler)
Evdeki eski çiçek tohumlarını ekdiğimde çıkan bitkinin ne olduğunu bilmiyorum.
Biraz araştırdım internette fakat bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Eklenti 517851 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Bu çiçeğin adı nedir?
Eğer biliyorsanız lütfen bu çiçeğin adını bildirin. Teşekkürler.:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...2cbdc0ce59ad40 |
Alıntı:
Şeker begonya. |
Alıntı:
Not: Fotoğrafları foruma yüklemeniz gerekmektedir sn. azora |
İsim için teşekkürler. Bu resim yüklediğim yerin forum olduğunu zannediyorum. Başka nereye
yüklemem gerektiğini bilmiyorum. |
Siz url yoluyla fotoğrafı eklemişsiniz. Aşağıdaki sayfaya bir göz atarsanız orada gerekli bilgiler mevcut.
Foruma fotoğraf yükleme Rica ederim :) |
Bu çiçeğin adı nedir?
Alıntı:
|
Domates biberi olması lazım.
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu çiçek özellikle yazın uzayıp dallanıyor ve aşağı doğru sarkıyor. Sarı sarı yıldız şeklinde çiçek açıyor. Bu sene nedense uzun süre yaz boyunca kısacık kaldı, hatta ölmek üzereydi. Toprağını değiştirdim. Şimdilerde toparladı ve uzamaya başladı ama zamanını şaşırdı sanırım. Kışın uyku zamanıydı aslında. Çiçeğin adını bilmiyorum malesef. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Eklenti 518558
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili krizely....bu güzellikten benim de var...ben biberiye diye biliyorum..çiçeği de aynı açıyor..ben bu işlerde yeniyim ama cevap vermekten çok mutlu oldum...çiçek dolu günler...
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitki Begonvilin dibinde kendiliğinden çıktı. Kalın yapraklı, yaprakları hafif tüylü ve özellikle akşamları dokununca hoş bir kokusu oluyor. Yabani ot mudur, çiçek midir, yoksa şifalı bir bitki midir bilmiyorum. Bilen var mı?
Eklenti 518651 |
bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
bir arkadaşım hediye etti. Yıllar geçmesine rağmen ne boyu uzadı, ne de çiçek açtı. ismini öğrenebilirsem belki daha iyi bakabilirim.Eklenti 518654
|
çiçeğin ismi
1 Eklenti(ler)
bu çiçek kızımın doğduğu gün hastaneye gönderildi. Dua çiçeği diye biliyorduk. Galiba yanlış. Sizce bu çiçeğin adı nedir?Eklenti 518655
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeği komşu teyze verdi. Adına Tır Lalesi dedi ama internette öyle bir çiçek bulamadım. Şu an tomurcuklu ama fazla sağlıklı değil gibi. Adını bilen var mı?
Eklenti 518664 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025